Dansk Tale

Toy Story 3 (Brugt)

20,00 kr.

Toy Story 3 (2010)

Instruktør: Lee Unkrich

Handling: Toy Story 3 vender Woody, Buzz Lightyear og resten af legetøjet tukbagem og denne gang får de selskab af endnu mere legetøj, blandt andre pindsvinet i lederhosen

Hr. Tornberg, den jordbærduftende bamse Teddy, og Barbies nye beundrer Ken, der er lige så charmerende som han er forfængelig. Anders er blevet voksen og forbereder sin afrejse til college, mens Woody, Buzz, Jessie og resten af det trofaste legetøj bekymrer sig om hvad der skal ske med dem. Men ved en fejl havner de i en dag-institution og bliver hurtigt inddraget i et nyt og helt vildt eventyr.

Denne udgave indeholder masser af spændende bonusmateriale og Pixars nye kortfilm Dag & Nat. Toy Story 3 tager dig med på eventyr mod det uendelige univers!

Lagerinformation: 222
Antal
1
Tilføj til kurv

Filmen:
15 år er gået siden Pixar startede en revolution inden for computer animationsfilm, med filmen "Toy Story", her 15 år efter viser de at de stadig er de største, de bedste og de absolut dygtigste inden for denne genre. Der er sket meget i de 15 år, der sprøjtes nærmeste computer animere film ud hver uge fra mange forskellige selvskaber, verden er gået HD, 3D, og det hele er rykket hjem på kæmpe skærme i vores stuer.

Toy story 3(D), og ekstramaterialet på denne udgivelse viser også hvor langt Pixar er nået siden da. En af de store udfordringer har været at lave filmen så den trods udviklingen ikke stikker så meget af fra de 2 første film at vi ikke længere kan genkende den.

Nå, men til handlingen ;o) Anders er blevet stor, og skal flytte på college. Han er ved at pakke sine ting, noget skal med, noget på loftet, noget gives væk til velgørendehed, og resten skal ud. Woody ryger i kassen der skal med på college, mens det andet legetøj efter flere overvejelser kommer i en sæk der skal på loftet. Men Anders får ikke mærket sækken op, så alt legetøjet er først på vej ud med skraldet. Det lykkedes dog woody at redde dem, og snart ender de alle i en kasse der skal gives væk til daginstitutionen "solsiden". Her bliver de først glade for at være da de oplever hvor skønt det er at skulle leges med igen, men snart møder de den lyserødde bamse der lugter af jordbær, Teddy. Teddy er ved første øjekast en rigtig sød og dejlig bamsebjørn, men det viser sig snart at han styrer "Solsiden" med hård hånd.

Der sker meget mere i Toy Story 3, men det skal du selv se. Det er nemlig en af de film man bare ikke må gå glip af. Se den.
Filmen blev iøvrigt vist i 3D i biografen, og kommer også snart i en 3D udgave til hjemmebiografen.

Lyd og billede:
Den er præcis så flot som man kunne ønske sig. Og det er heldigvis alle de gamle stemmer. Også på den engelske version er Tom Hanks og alle de andre tilbage (Kun slinky har fået ny stemme).

Ekstramateriale:
Det er masser af ekstramateriale

• Kortfilm: Dag og Nat. Den lille Pixar kortfilm der blev vist før filmen i biografen. Sød lille film.
• Kommentarspor med instruktør Lee Unkrich og producer Darla Anderson.
• Buzz Lightyear missions-log: Videnskabeligt eventyr, En lille fortælling med en videnskabelig vinkel.
• Pixar anekdoter: Klipperummet. En lille beretning om det at være klipper.
• 3 Studie-historier. 3 Små historier fra pixar holdet
• Legetøj!, bagom der fortæller lidt om alt det legetøj der er med i filmen.
• De er her alle sammen. Om stemmerne, alle dem fra de gamle film er med igen. (med en enkelt untagelse pga. dødsfald)
• I legetøjshøjde: Skabelsen af et helt nyt land. Om en ny Toy Story afdeling i Disneyland Paris.

Konklusion:
Jeg er jo rigtig vild med Pixar film, og når Pixar kommer med en opfølger til den første 100% computer animerede tegnefilm, så kan det næsten ikke blive større. Det er svært at forestille sig at Pixar nogensinde kunne skuffe, og det gør de heller ikke. Filmen er en supergod opfølger til 2 andre film. Der er kun en gyldig grund til ikke at købe denne film, og det er hvis man vil vente på 3D udgivelsen der forhåbenligt kommer i starten af det nye år.