The Usual Suspects (Brugt)

15,00 kr.

The Usual Suspects (1995)

Instruktør: Bryan Singer

Handling: I de seneste års mest spidsfindige og vellykkede kriminaldrama forbliver superforbryderens identitet og hensigt skjult til det sidste. Stol hverken på det du ser eller hører undervejs.


I Californien bordes et skib af en flok forbrydere, og dagen efter kan 27 forkullede lig fiskes op af havnen. Det kunne være en beskrivelse af de sidste volds-orgastiske minutter af Die Hard 17, men det er indledningen på The Usual Suspects, en spændingsfilm af en helt anden kaliber.
     I New York City seks uger tidligere afbrydes fem små og større svindlere i deres respektive gøremål og eskorteres af myndighederne til den samme "line-up". En lastbil fyldt med våben er forsvundet, og den ansvarlige skal findes. Allerede her bør tilskueren være på vagt. Fem forbrydere i samme line-up er urealistisk - der stikker noget under. Hvem har arrangeret line-up'en og med hvilken hensigt?
     De fem løber lige i fælden, og den klapper tungt bag dem. Da de alligevel skal slå en smule ventetid ihjel sammen, kan selskabet ikke dy sig for at arrangere en lille kriminel juleleg til afstraffelse af en korrupt fraktion af NYPD. Snart ruller lavinen, og de fem påtager sig som gruppe flere potentielt indbringende opgaver. Modvilligt kommer de i en vis hr. Keyser Sözes tjeneste og skal på skibet i Californien forpurre en narkotikahandel til $ 91 millioner. Det bliver gruppens sidste og skæbnesvangre opgave...

Antal
1
Tilføj til kurv