The Godfather Part III

15,00 kr.

The Godfather Part III (1990)

Instruktør: Francis Ford Coppola

HandlingJeg må blankt indrømme, at jeg ikke har set Godfather III, siden jeg så den i biffen ved premieren. Jeg havde skruet forventningerne helt i bund, og blev alligevel morderlig skuffet.

     I virkeligheden er filmens største forbrydelse, at det er en almindelig "sequel". Den er ikke endnu et kapitel i sagaen om mafia-familien, men en (til tider scene-for-scene) genindspilning af de to forrige film, tilsat større armbevægelser. Derudover bliver filmen tvunget i knæ af det bizarre valg af Coppolas datter Sofia i en central rolle. Det kan ikke tilgives, og det gør det svært at rette blikket mod filmens kvaliteter, men de skal alligevel nævnes her: Al Pacino og Andy Garcia.
     Pacino er blevet reduceret til en morfar-lignende goodguy-gangster, hvis største ønske er at blive legitim, men det hindrer ham ikke i at kommandere enorm respekt i rollen. Men det er alligevel Andy Garcia, der løber med showet som Vincent Mancini.
     Hans ukontrollable temperament er en direkte kontrast til Michael, og alligevel må Michael indse, at det er det, der er brug for, hvis familien skal overleve. Filmen føles ikke, som om den hænger sammen med de to foregående i sagaen. Den kommer 16 år senere, skuespillerne ser anderledes ud (specielt Pacino), og tiden er en anden. Godfather III kommer aldrig op i samme luftlag som I'eren og II'eren. Men når det er sagt, så må det også siges, at jeg glæder mig til at give den en chance mere.
Lagerinformation: F 413
Antal
1
Tilføj til kurv