Terminator 3: Rise of the Machines (2 Disc) (Brugt)

20,00 kr.

I'll be back... again

John Connor er ved at være voksen. Han ved godt, hvilken skæbne der venter ham. Han skal lede menneskehedens fremtidige oprør mod maskinerne. John har gjort, hvad han kunne, for at holde lav profil indtil da. Han har ingen adresse, ikke noget kørekort, og han er ikke registreret i nogen database, for tænk nu hvis maskinerne fandt ham igen, før han kunne udføre sin mission! Men det stopper ikke endnu en dræberrobot fra fremtiden i at dukke op. Denne gang er det en helt speciel model. Udover at den ligner en lækker blondine, så er den en kombination af metalskelet og flydende metaloverflade. Og denne gang har den også våben med! Heldigvis har fremtidens mennesker prøvet det her før, så de har sendt endnu en robot tilbage til at forsvare John.
     Og så har vi balladen igen. John må igen løbe for livet, mens to robotter fra fremtiden smadrer ALT omkring ham. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde synet!

Når man kommer over det faktum, at Terminator 3 er hamrende unødvendig, må man alligevel tage hatten af for resultatet. Tredje del af Terminator-sagaen har fået ny instruktør. Jonathan Mostow, der lavede de kompetente, men småkedelige U-571 og Breakdown, er den heldige mand i instruktørstolen. Det er selvfølgelig en kæmpearv, han må løfte, men han gør det godt.
     Han kan ikke stå mål med Cameron, men det er tæt nok på. Mostow vælger at løse problemet med de enorme forventninger ved at gøre to ting: For det første har filmen et glimt i øjet. En slags "ja, vi ved godt vi strækker den nu"-stemning. For det andet forsøger han ikke at efterabe Camerons stil. Mostow holder sig til sin egen, og respekt for det.

Arnold er selvfølgelig tilbage som Terminatoren, og gud hvor er det fedt at se ham i en solid film igen. Det kan godt være, han kun har ét ansigtsudtryk i filmen, men vi elsker ham alligevel! Nick Stahl er en anelse for anonym som John Connor, og Claire Danes sparker r** som pigen, der ufrivilligt bliver hevet med på flugten.

Men udover at være en fed actionfilm med masser af effekter og gang i den, så har Terminator 3 et es oppe i ærmet. For midt i alle biljagterne og eksplosionerne og fremtidsrobotter, der smadrer hinanden, formår Jonathan Mostow at dreje historien hen mod afgrunden.
     Han er som tryllekunstneren, der hiver en stor blå elefant ud af lommen med den ene hånd, mens han med den anden ubemærket fjerner den lille røde kugle under kruset. For mens vi har travlt med at se $170 millioner gå op i røg, styrer Mostow ubemærket Terminator-sagaen ind på en ny kurs.
     Slutningen er rystende. Mange vil blive skuffet. Nogle vil fejlagtig tro, at den kun tjener som appetitvækker til den 4. film. Andre vil indse, at det er den eneste naturlige konklusion på historien. Under alle omstændigheder er det en af de modigste slutninger, jeg længe har set, specielt i betragtning af, hvor meget filmen har kostet. En så dyr film er som regel afhængig af, at man går væk fra den med et stort smil over hele hovedet og siger:"Hold kæft, hvor var den eksplosion til sidst fed". Det vil de færreste gøre med Terminator 3. Da jeg var inde og se den i biografen, var stilheden larmende. Folk rejste sig - næsten chokerede - og gik stille mod udgangen.
Lagerinformation: 289
Antal
1
Tilføj til kurv