Smokin Aces (Brugt)

15,00 kr.

Smokin Aces (2007)

Instruktør: Joe Carnahan

Handling

En gun på størrelse med en mindre personbil. En dusør på $1.000.000. En bande sindssyge ny-nazist lejemordere. Og Alicia Keys i sort læder. Det er bare nogle af ingredienserne i Joe Carnahans vanvittige volds- og actionorgie!

Da gangsteren Buddy "Aces" Israel beslutter sig for at sladre til FBI for at redde sit eget skind, sætter hans mentor Primo Sparazza en $1.000.000 dusør på hans hoved. Imens FBI agenterne Donald Carruthers (Ray Liotta) og Richard Messner (Ryan Reynolds) forsøger at finde ud af, hvad der egentlig skete mellem Buddy og Primo, ankommer alt hvad der kan kravle og gå af lejemordere til byen for at score den store gevinst. Buddy bliver stadig mere nervøs - låst inde i sit penthouse hotelværelse venter han, vel vidende, at han er en omvandrende målskive og, medmindre hans advokat kan lave en deal med FBI, en død mand.

At se Smokin' Aces føles lidt som at se MTV på 5 gange normal hastighed. Hvis man kombinerer John Woos The Killer og Requiem for a Dream, har man en ide om filmens visuelle stil, der ofte føles som et frontalt angreb med en spade! Med 15-20 centrale roller - alle sammen spillet af kendte skuespillere - suser filmen frem og tilbage mellem adskillige sindssyge handlingsforløb samtidigt med, at flashbacks udfylder hullerne i historien. Det gælder om at holde tungen lige i munden!
     Det bedste i filmen er Ryan Reynolds, der bare er den fødte actionstjerne. Han beviste, at han kunne lave andet end komedier med Blade Trinity, men dette er hans første rigtige fuldblods actionrolle! Også Alicia Keys imponerer. Denne lille, blide sangfugl tager en kæmpe gun i hånden, som var det det mest naturlige i verden, og ved man ikke bedre, kunne man godt tro, at hun aldrig havde lavet andet.
     Smokin' Aces ender i et kæmpe shootout, der får slutningen af True Romance til at ligne en vandpistol-kamp og understreger, at Joe Carnahan er en instruktør, man skal holde øje med. Det havde vi allerede mistanke om efter Narc, men at han havde en film som Smokin' Aces i sig, var der vist ikke nogen, der kunne forudsige!
Lagerinformation: 239
Antal
1
Tilføj til kurv