Romance (4 Film)

20,00 kr.

Boks med 4 Film

The Price of Kissing (1997)
Kærligheden vækker alle sanser, men man kan alligevel ikke beskrive den. Det oplever i hvert fald alle de unge, vellykkede personer i The Price Of Kissing, når de leder efter den perfekte kæreste.

Fallen Angels (1994)
Fallen Angels er historien om tre desperate fremmede, som mødes. Deres skæbner er knyttet sammen af en fælles tråd; de er alle tre medskyldige i mord og sidder i en limousine på vej til las Vegas. Bruno er lejemorder for mafi­aen og døende af en hjernesvulst. Han må vælge mellem at hævne mordet pa sin far ved at begå et sidste mord eller søge tilgivelse og få en mulighed for at komme i himmelen. Den smukke Corina pa 19 år kommer til at være medskyldig i drab, når hende rejsefælle omkommer i ørkenen. Bruno kommer tilfældigvis til undsætning og tager hende med i limousinen. Charlie, den venlige chauffør fortæller om deres farlige rejse gennem Death Valley til det endelige opgør med mafiaen i Las Vegas.

Something About Love (1988)
Wally Olynyk (Stefan Wodoslawsky) vender hjem til Cape Breton region Nova Scotia i dette dystre drama. Efter flere års bopæl i Los Angeles håber han at deltage i sin high school-sammenkomst og besøge sin far Stan (Jan Rubes). Stan er den lokale mortician, der lider af Alzheimers sygdom, men den 63-årige far er for stædig til at indrømme, at noget er galt. Kontrasten mellem Los Angeles og den grumme canadiske stålby støder sammen som far og søn. ...Noget om kærlighed.

Rhapsody in Bloom (1998)
Kunstneren Lilah Blooms liv bliver vendt, da hendes enkebror beslutter sig for at gifte sig igen med en viljestærk forretningskvinde. Humor og selvbevidsthed dukker op, da hun begiver sig ud for at et nyt liv med en charmerende musiker.

Antal
1
Tilføj til kurv