Dansk Tale

Peter Plys' Magiske Verden - Venner for Evigt (Brugt)

25,00 kr.

The magical world of Winnie The Pooh - friends forever (2005)

Covertekst / Synopsis:

Velkommen til Peter Plys’ Magiske Verden, et dejligt sted hvor fantasien blomstrer og det sjove aldrig holder op! Tag med på fire herlige eventyr sammen med alle vennerne fra Hundredemeterskoven. Der bliver grinet og leget, og man lærer hvor vigtigt det er at tænke på hinanden.

I ”Plys Flytter Hjemmefra” beslutter Peter Plys sig for noget han aldrig har prøvet før: at flytte hjemmefra! Efter en kort udflugt kommer han tilbage og opdager at tingene ikke er som de plejer. Derefter mister Peter Plys hammeren han har lånt af Ninka Ninus, men det er et lille problem sammenlignet med når han mister Grisling i ”Grislingen Bliver Væk”.
I ”Frisk Som En Fisk” får alle sig en overraskelse, da en fiskestime suser gennem Hundredemeterskoven. Og løjerne fortsætter i ”Hullet i Himlen”!

Uanset om man er lille eller stor, kan man altid opdage nye ting i Peter Plys’ Magiske Verden – Venner For Evigt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Peter Plys filmen "Peter Plys´ magiske verden - Venner for evigt" er ligesom de andre film i serien opdelt i 4 små søde historier.

Plys flytter hjemmefra / Goodbye - Mr. Pooh (1989)
Da Peter Plys beslutter sig for at flytte hjemmefra, holder vennerne en afskedsfest for ham, og Æslet er ikke længe om at flytte ind i det forladte hus. Så da Plys vender hjem igen, og hans hus jo ikke længere er ubeboet, flytter han ind hos Grisling, som dog får overtalt Plys til at bede Æslet om at flytte ud af hans hus, så han kan flytte hjem.

Grislingen bliver væk / Where, Oh Where Has My Piglet Gone? (1990)
Peter Plys har lånt Ninkas hammer, men har forlagt den. Mens han leder efter den, kommer Grisling og vil synge en sang, og misforstår Plys, som siger, at de andre i hundredemeterskoven altid bliver så sure, når han glemmer tingene. Grisling tror, at de andre bliver sure, hvis han synger, så derfor tager han sine ting og flytter hen, et sted hvor han kan synge, uden at genere de andre. Men Peter Plys tror nu, at han også har forlagt Grisling. Ninka går ud i skoven sammen med Plys og sammen leder de efter Grisling. Da Plys og Ninka bliver væk fra hinanden, beder Ninka Max Muldvarp hjælpe sig med at finde Plys og Grisling, og Peter Plys beder Tigerdyret hjælpe sig med at finde Ninka og Grisling. Mon vennerne finder hinanden igen?

Frisk som en fisk / Fish Out Of Water (1989)
Hundredemeterskoven bliver oversvømmet af en fiskestime, som løber lige igennem Max Muldvarps underjordiske gange. Derfor flytter han ind hos Ninka, som bestemt ikke er tilfreds med situationen. Han og vennerne forsøger at stoppe stimen, men mon det lykkedes at stoppe alle de mange fisk?

Hullet i himlen / Pooh Skies! (1990)
Da Peter Plys forsøger at slå til en bikube for at få noget honning, kommer han tilfældigvis til at ramme en fuglerede og en halv æggeskal falder til jorden. Vennerne tror nu, at Plys har slået hul i himlen og panikken breder sig. Alle flytter de ind hos Max Muldvarp, for hvis himlen falder ned, kommer de jo ikke til skade, hvis de bor i de underjordiske gange. Men praktisk som Max jo nu engang er, tilbyder han at reparere hullet i himlen og Plys, som har dårlig samvittighed, kravler med Max op ad en noget særpræget stillads, som Max har bygget. Sammen får de sat en prop i en hane, hvor skyerne kommer ud af. Skyerne forsvinder og solen kommer frem. Men til slut kommer deres ven Jacob og forklarer, at det blot er en æggeskal, der er faldet ned fra fuglereden.