Mr. & Mrs. Smith (Brugt)

15,00 kr.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Instruktør: Dough Liman

Handling: John og Jane Smith er til parterapi for at tale deres ægteskabelige krise igennem. Tilsyneladende er de et helt ordinært soveby-ægtepar, hvis samliv efter 5 år (eller er det 6?) er sygnet hen til at blive et helt ordinært, kedeligt soveby-ægteskab.

     Men de skjuler hver især noget for hinanden: Mr. & Mrs. Smith er begge højt betalte, særdeles effektive lejemordere – og de arbejder for konkurrerende organisationer!
     Da de bliver hyret til at likvidere hinanden, går sandheden op for dem begge – og så har vi balladen! Det udvikler sig til forrygende – og sexet – action, da de sætter deres fantastiske færdigheder op mod hinanden – og dermed deres ægteskab på den ultimative prøve!

Brad Pitt og Angelina Jolie er de to altdominerende, attraktive stjerner i denne action-komedie, hvor vittige replikker fyger gennem luften om kap med kuglerne fra parrets mange avancerede skydevåben. Skal Mr. & Mrs. Smith fortsætte med at bekrige hinanden – eller vil de finde sammen i en fælles front mod de magtfulde fjender, der truer dem?
     Højteknologi, kampsport og rådsnarhed går snart hånd i hånd – i takt med at parret genopdager deres forelskelse i hinanden – i et hæsblæsende tempo.
Lagerinformation: 320
Antal
1
Tilføj til kurv