Lucky Number Slevin (Brugt)

20,00 kr.

Lucky Number Slevin (2006)

Instruktør: Paul McGuigan

HandlingNew Yorks underverden regeres af de to gangstere The Rabbi (Ben Kingsley) og The Boss (Morgen Freeman), der engang var partnere, men nu er dødsfjender. Konflikten mellem de to er på kogepunktet, og The Boss planlægger at hævne mordet på sin søn ved at eliminere The Rabbis søn. Til det formål hyres den berygtede lejemorder, Goodkat (Bruce Willis), hvis plan er simpel: at tvinge en person, der skylder The Boss penge, til at udføre opgaven. Øverst på listen over gældsplagede personer står Nick Fisher.

     Den uheldige Slevin (Josh Hartnett) er rykket til New York for at bo i vennen Nick Fishers lejlighed. Her har han indledt en flirt med den smukke nabo, Lindsey (Lucy Liu), men en dag banker The Boss' håndlangere på døren og tager Slevin med sig i den antagelse, at han er Nick Fisher. Gangsterbossen giver ham et tilbud, der ikke står til forhandling: Dræb The Rabbis søn, og gælden er ude af verden.
     Men Nick Fisher sidder også i gæld til The Rabbi, og Slevin bliver kort tid efter sit møde med The Boss atter forvekslet med vennen Fisher, da han nu opsøges af The Rabbis inkassosjak. Og som om det ikke var nok begynderuheld for den unge tilflytter, har han tilmed tiltrukket sig politiets opmærksomhed, der under ledelse af Brikowski (Stanley Tucci) overvåger den nye stamgæst i New Yorks underverden døgnet rundt. Da Slevin mærker rebet strammes, indser han, at der må tages utraditionelle og drastiske midler i brug for at løse den gordiske knude af misforståelser, han er fanget i.

Antal
1
Tilføj til kurv