Lonely Hearts Killers (John Travolta)

15,00 kr.

Lonely Hearts (2006)

Instruktør: Todd Robinson

Handling"Based on a true story" er ikke noget usædvanligt udgangspunkt for en film, men det er usædvanligt, at instruktøren Todd Robinson laver en film, der handler om hans egen bedstefar i det virkelige liv. Denne karakter, spillet af John Travolta, er i slutningen af 40'erne politi-detektiven Elmer C. Robinson, der efter sin kones selvmord og med et traumatisk forhold til den tilbageboende søn lægger mere end normal professionel energi i jagten på charmøren og svindleren Raymond Fernandez. Sammen med sin elskerinde, Martha Beck, har Raymond fundet det som en genial levevej at forføre modne kvinder, blot for at frarøve dem hver en krone.

    Men en skønne dag går det galt, og Raymond og Martha går fra at være svindlere til mordere. På flugt fra loven og med Elmer i hælene fortsætter de to mordere deres færd, hvor flere uskyldige mennesker bliver ofre for deres blodige partnerskab. Nettet strammes, indtil detektiven i 1951 endelig kan se det eftersøgte par blive fanget og dømt til henrettelse i den elektriske stol.

Hændelserne bliver kendt i amerikansk historie som The Lonely Hearts Murders navngivet efter den kontaktannonce-sektion, hvor Raymond og Martha mødtes. Det har dog været instruktørens ærinde at fortælle om Elmer Robinsons ensomme færd og sagens dystre væsen, der i sidste ende bliver en omklamrende besættelse for ham. En besættelse han egenrådigt må gøre op med.

Antal
1
Tilføj til kurv