Dansk Tale

Lille Kylling (Guld nummer 45) (Brugt)

20,00 kr.

Chicken Little (2005)

Instruktør: Mark Dindal

Handling: Vi kan alle sammen huske historien om Lille Kylling, der fik et agern i hovedet og troede, at himlen faldt ned. Det kan alle beboerne i Oakey Oaks i hvert fald, og de har ikke tænkt sig at lade Lille Kylling glemme, at det var ham, der skabte al den panik for ingenting. Hans far, Gorm Gok, er stadig én stor undskyldning, men Lille Kylling ved, at han havde ret: Det var et stykke af himlen!

     Det er imidlertid svært at vinde ørenlyd, når man er lille og et perfekt mobbeoffer. Selv hans gode veninde Gerda Gråand (der har et blødt punkt, hvad Lille Kylling angår) mener, at det er vigtigere, at han får talt ud med sin far. Men Lille Kylling vil bare vinde hans respekt, så han satser alt på at bevise sit værd på baseball-banen. Men netop som det ser ud til at lykkes, sker det igen: Lille Kylling får et stykke af himlen i hovedet!

Instruktøren Mark Dindal vender den gamle dyrefabel på hovedet i den nye Disney-film Chicken Little, hvor himlen måske virkelig er ved at falde ned – eller også er det bare en invasion fra rummet. I alle tilfælde må Lille Kylling belært af erfaringen selv tage affære og sammen med sine outsider-venner redde Jorden. Filmen er den første 100 % computeranimerede film fra Walt Disney-studierne uden assistance fra Pixar.

Lagerinformation: 174
Antal
1
Tilføj til kurv