Dansk Tale

Lego Friends: Episode 1-3

15,00 kr.
Olivia flytter til byen:
Olivia er ny i byen, og hun glæder sig meget til at få
nye venner. Så hun melder sig frivilligt til at hjælpe til ved
Kæledyrsmessen i Heartlake, på en stand, der finder nye hjem til kæledyr. Men en af hvalpene slipper løs og ødelægger alt det hårde arbejde, som Andrea, Emma, Mia og Stephanie har lagt i Kæledyrsmessen.

Så meget for nye venner... i løbet af ganske få minutter har Olivia i stedet fået fire helt nye fjender. Der er kun én måde at gøre skaden god igen på - teamwork! Kan Olivia, Andrea, Emma, Mia og Stephanie samarbejde om at få styr på alting inden Kæledyrsmessen?

Stephanies fødselsdagsfest:
Emma, Olivia, Andrea og Mia planlægger et surpriseparty til Stephanies fødselsdag, men de finder hurtigt ud af, at det ikke er let at holde deres planer hemmelige for Stephanie, som bliver mistænksom, da ingen af pigerne har tid til at være sammen.

Delfiner i farvandet:
Olivia, Stephanie, Andrea, Mia og Emma deltager i en fysikkonkurrence på skolen og vinder en tur på en luksusbåd, men ikke alt går efter planen, da de stikker til søs.
Antal
1
Tilføj til kurv

Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang...!

Fragglerne bor under jorden i Fraggelland mellem menneskenes verden og gorgernes verden. Sammen med dem lever doozerne, små arbejdere, der konstant bygger stilladser, som fragglerne spiser. Vi følger fragglerne Gobo, Vembi, Vips, Muggi og Bober på deres eventyr i gorgernes have, hvor Madam Skrald spår om fremtiden, og Onkel Rejsende Mac, som ser den forunderlige menneskeverden på nært hold, mens han holder fragglerne ajour med postkort om sine oplevelser.

Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

Afsnit 1: Begyndelsen

Fragglerne er underjordiske væsner, som holder af at synge og gå på opdagelse. En af de gamle fraggler vil udforske menneskenes verden og forlader derfor Fraggelland, men han lover at sende postkort hjem og fortælle om alt, hvad han oplever.

Afsnit 2: Løb, kære vand

Gobo skal hente det første postkort fra sin onkel, men for at få fat i det skal han forbi hunden Sprocket. I Fraggelland forsvinder vandet i søen ned i jorden, så fragglerne må tilkalde Rørbankerne for at få deres vand igen. Vips er bekymret, for hun skal bruge vand til sin svømmeopvisning. Kan Rørbankerne mon hjælpe?

Afsnit 3: Vembi hos Gorgerne

Gobo og Vembi vover sig ud i gorgernes have og Junior, som altid vil fange fraggierne, får fat i Vembi! Nu må fragglerne lægge en plan, så de kan befri deres ven, men det går ikke helt som planlagt og flere fraggler ender i gorgernes hus. Kommer de nogensinde hjem til Fraggelland?