James Bond 7: Diamanter varer evigt

25,00 kr.

Diamonds are forever (1971)

Instruktør: Guy Hamilton

HandlingMens han undersøger mystiske begivenheder på det globale diamantmarked, opdager 007, at hans djævelske ærkefjende Ernst Stavro Blofeld hamstrer ædelstenene for at bruge dem i sin dødsensfarlige laser satellit. Med hjælp fra den billedskønne Tiffany Case kaster Bond sig ud i en intens jagt for at stoppe galningen, mens verden vipper på kanten til den totale ødelæggelse!


Sean Connerys return er nok den mest bizart off-beat 007-eskapade. Bøsse-skurkeparret Mr. Kidd og Mr. Wint virker, som var de jokket ud af en John Waters-film; Lana Woods barmfagre Plenty O’Toole hører hjemme i en Russ Meyer-flic og Las Vegas-crooneren Jimmy Deans udlægning af milliardæren Howard Hughes er alt andet end flatterende. Sjovt nok gav den rigtige Hughes filmholdet lov til at filme hvorsomhelst og nårsomhelst i Las Vegas.
    Inside Diamonds Are Forever fokuserer naturligvis mest på producenternes besvær med at få Sean Connery tilbage. Det lykkedes for en sum af $1,2 mio. - et rekordhonorar i 1971, som Connery iøvrigt donerede væk. Amerikanske John Gavin (Psycho) var ellers hyret til at overtage rollen fra George Lazenby. Endvidere lærer vi, at en uheldig assistent misforstod en ordre og sprængte det meste af settet i luften - før “værsgo”... ups!
    Dokumentaren Cubby Broccoli: The Man Behind Bond (44 min) fortæller producerens livshistorie. Audiokommentaren leveres af en stor del af folkene foran og bag kameraet. Fire korte deleted scenes byder bl.a. på en pinlig Las Vegas-sekvens med selveste Sammy Davis Jr.
Antal
1
Tilføj til kurv