Hamlet (Mel Gibson) (Brugt)

20,00 kr.

Hamlet (1990)

Instruktør: Franco Zeffirelli

HandlingPrins Hamlet sørger over sin døde far, kongen af Danmark. Prinsen er overbevist om, at kongen er blevet myrdet, og i sin iver for at hævne sin far mister Hamlet til sidst alt, deriblandt kærligheden til den yndige Ofelia.

Oscar-belønnede Mel Gibson giver en imponerende forestilling i hovedrollen i Shakespeares klassiske middelalder-fortælling. Mest kendt for sine actionroller spiller Gibson her en hyllet rollefortolkning, som både er indlevelsesfuld og moderne. I øvrige roller ser vi bl.a. Glenn Close som Hamlets moder Gertrud, samt Helena Bonham Carter som den sjæleligt plagede Ofelia.
     Franco Zeffirellis Oscar-nominerede filmatisering byder på store øjeblikke med spænding og dramatik, hvilket gør den til et værk for den nutidige generation.

Den italienske instruktør Franco Zeffirelli er mest kendt for sin kritikerroste Romeo & Julie fra 1968. Filmen blev en enorm publikumssucces, og Zeffirelli har også filmatiseret Shakespeare-dramaerne The Taming of the Shrew (1967) og Othello (1986).
Antal
1
Tilføj til kurv