Bridget Jones' Dagbog

15,00 kr.

Bridget Jones's Diary (2001)

Instruktør: Sharon Maguire

HandlingSommerens ultimative date-film har Renée Zellweger (Jerry Maguire) i hovedrollen som den charmerende unge singlepige, som desværre taler hurtigere, end hun tænker. Netop denne mindre heldige egenskab fører hende flere gange i unåde hos medlemmer af det modsatte køn, men en dag lykkes det hende alligevel at charmere sig ind på Mr. Perfect, som her spilles af Hugh Grant. Tiden vil dog vise, at hvad der synes at være perfekt, måske ikke altid er det, når der løftes lidt på sløret. For under overfladen skjuler sig en kold og selvoptaget mand, som selv bare leder efter det perfekte ydre hos sine damer. Heldigvis findes der i Bridgets liv også en mindre perfekt mand, som gemmer på et smukt og anderledes rørende indre, som hun dog til at begynde med har svært ved at finde.

    Vi følger i filmen miss Jones hoppe frem og tilbage mellem de to fyre, og selv om det ikke er svært at regne ud, hvor historien vil ende, er det bestemt ikke kedeligt at overvære.

Bridget Jones's Diary er en sød og varmende film, som bestemt kan anbefales til fans af Four Weddings and a Funeral og Notting Hill. Til sidst vil undertegnede lige indrømme, at siden jeg første gang så Jerry Maguire, har jeg slet ikke kunnet stå for Renée Zellweger, og hendes blotte tilstedeværelse på filmrullen var bestemt med til at gøre oplevelsen af Bridget Jones's Diary endnu rarere!

Lagerinformation: F 135
Antal
1
Tilføj til kurv