Boiler Room (Vin Diesel) (Brugt)

20,00 kr.

Boiler Room (2000)

Instruktør: Ben Younger

Handling: Titlen refererer til det larmende helvede af et kontor, som de skruppelløse "sidegadevekselerere" sidder i. De ringer til tilfældige mennesker og forsøger at narre så mange penge ud af dem som muligt ved at sælge dem mere eller mindre værdiløse aktier. Telefonlinjerne er rødglødende!

    Giovanni Ribisi er nybegynderen Seth, der er splittet mellem livsstilen, de hurtige penge, pigerne og forsøget på at gøre sig fortjent til sin faders kærlighed, altimens han prøver at ignorere den lille stemme inde i sit hoved, der godt ved, at han er ude i noget snavs.

Filmen er overraskende velskrevet. Den formår på en simpel måde at sætte ansigt på de skæbner, vekselererne ødelægger på deres vej. Oven i det yder Ribisi en blændende præstation. Scenen, hvor han bryder sammen i gråd, da han konfronterer faderen med et barndomsminde, er dybt gribende. Også Ben Affleck, der kun er med i et par minutter, imponerer. Han er den garvede vekselerer, der over for grønskollingerne sætter et og andet på plads med replikker som: "Those who say money is the root of all evil, doesn't fuckin' have any!"

Antal
1
Tilføj til kurv