Bad Boys II (2 Disc) (Brugt)

20,00 kr.

Bad Boys II (2003)

Instruktør: Michael Bay

Handling: Bad Boys II følger vi igen de to narkobetjente Mike Lowrey og Marcus Burnet fra Miami politiet.

I et forsøg på at få bugt med narkohandlerne har politiet lavet en speciel enhed kaldet TNT - Tactical Narcotics Team. Mike og Marcus er en del af denne enhed. Deres mål er den brutale cubanske narkobaron Johnny Tapia, der står for indsmugling af Ecstasy piller til Miami. Men de har flere problemer end det. Marcus overvejer nemlig at blive forflyttet til en anden afdeling, og det har han ikke fortalt Mike. Mike på den anden side har et forhold kørende til Marcus' søster, og det har Mike ikke fortalt Marcus. Så mens de ligger i åben krig med en superfarlig narkobaron, skal de prøve at få styr på deres egne problemer og forsøge at lade være med at rive hovedet af hinanden! Men endnu en faktor spiller ind i blandingen. Marcus' søster er i samme stund undercover for det specielle narkotikapoliti DEA, og hun har netop skabt kontakt til Johnny Tapia...

Manden bag Bad Boys er Michael Bay (The RockArmageddon). Når han laver film, så går det ikke stille af sig. Eksplosioner, pistoler og helte, der kaster sig rundt i slow-motion er på dagsordenen. Det er drengerøvsfilm af den bedste skuffe. Se bare den unødvendige diskoteksscene i Bad Boys II, hvor Bay kører kameraet mellem benene på de dansende piger så tæt på, at deres trusser næste rører linsen.
     En Michael Bay-film er et overflødighedshorn af opfindsomme skud og tætklippede sekvenser. Glem historien, - den kan tit stå på et kvart frimærke! Men hvad gør det, når Martin Lawrence og Will Smith-samarbejdet fungerer så godt, som det gør? Når de to går i gang, så må jeg indrømme, at historie og dybere mening kan rende mig et stykke.
     Som actionfilm byder Bad Boys II på nogle meget opfindsomme skuddueller og en sindssygt flot biljagt, der slår den, der var i Matrix: Reloaded med flere længder. Men det er glimtet i øjet og drengerøvsstemningen, der gør filmen til en vinder.

Antal
1
Tilføj til kurv