3:10 to Yuma (Brugt)

15,00 kr.

3:10 to Yuma (2007)

Instruktør: James Mangold

Handling: Dan Evans er en ærlig mand, der har brugt det meste af sit liv på at være så retskaffen som muligt, men han er aldrig rigtig blevet honoreret for det. Dan er tidligere skarpskytte under Den Amerikanske Borgerkrig, men blev såret i benet og modtog en middelmådig kompensation, som lige rakte til, at han sammen med sin kone, Alice, og deres to drenge kunne købe en lille ranch i Arizona.

     Men det er hårde tider for Dan og hans lille familie. En vedvarende tørke har udtørret hans jord og gjort et stort indhug i hans bestand af kreaturer, så familien lever på sultegrænsen. Samtidig kæmper Dan en brav kamp for at holde jernbanen væk fra sin jord. Men tiden er knap, og både Alice og især sønnen Will er ved at miste troen på, at Dan kan klare skærene.
     Lykken tilsmiler dog Dan, da den berømte og hensynsløse røver Ben Wade bliver fanget. Wade og hans bande har gennem længere tid opereret langs jernbanen, hvor de har gennemført en række yderst indbringende røverier. Men freden er ikke forbi, selvom Wade er kommet bag tremmer. Han skal overføres fra den lille by Brisbee til Yuma i Arizona for at stilles for retten. En rejse, som absolut ikke er risikofri, da Wades bande vil gøre alt for at befri deres leder.
     Dan melder sig straks, da der efterlyses raske mænd, der mod en klækkelig betaling vil tage med på fangetransporten og forhindre et eventuelt overfald fra Wades bande. Undervejs krydser Dan og Wade klinger, og selvom de er hinandens diametrale modsætninger, viser det sig, at de har mere tilfælles end først antaget.

Lagerinformation: 5
Antal
1
Tilføj til kurv