Dansk Tale

The Super Mario Bros - Super Show! 3

40,00 kr.

DVD'en indeholder følgende 3 afsnit fra serien

Gladiator Kampen
Vores helte tror de skal til en velgørenheds spaghetti middag. Men det er alt sammen en ond plan af kejser Augustus Septemberus Octoberus Koopa, det vil kaste dem for løverne. Luigi og Mario må også kæmpe imod den 3 hoved Hydra for at kunne komme helskindet fra den kattepine Kejser Koopa har sat dem i.

I rammehistorien slår Mario hovedet og bliver helt bims. Han går bananas, og begynder at opfører sig som en abe. Luigi tilkalder Doktor Sigmund Fruitcake (Larry Gelman), der bestemt ikke går situationen bedre.

Kærlighed gør blind
Dronning Rotunda af Rotundaland drikker ved en fejl noget kærlighedseliksir, og bliver forelsket i Mario. Hun prøver nu at overtale Mario til at gifte sig med hende, og Mario må iklæde sig hans bedste lyserøde jakkesæt, og en stor portion opfindsomhed for at klare sig med skinnet på næsen, for intet er så krævende som en forelsket Dronning Rotunda.
I rammehistorien dyrker Mario og Luigi deres store idol Elvis Presley. Mario iført høj paryk og Luigi svingende med en vild luftguitar. Pludselig ringer det på døren, og de brødrene lukker op er det selveste Elvis (Fred Travalena) der er kommet på besøg. Han vil lære dem nogle af hans berømte dansetrin.

Det store cykelløb
For at redde Paddehattens liv, bliver Mario brødrene narret til at deltage i et stort cykelløb mod Koopa. Det kommer ikke til at gå stille for sig, og Mario og Luigi må virkelig gi den gas på deres dobbelte cykel for at kunne hamle op med de andre deltagere i det store cykelløb.
I rammehistorien får Mario og Luigi uventet besøg af deres mor, Mama Mia Mario. Så skal der pludselig ryddes op for hun tåler ikke rod og snavs. Da de endelig er sluppet af med hende dukker deres tante Lugiana op, og hun er bestemt ikke bedre end deres mor.
Lagerinformation: F 1036
Antal
1
Tilføj til kurv