Dansk Tale

Yu-Gi-Oh! #3: Angreb fra dybet (Brugt)

20,00 kr.
Yu-Gi-Oh! (2000-2004)

Instruktør: Kunihisa Sugishima

Yu-Gi-Oh er en tv-serie, som er inspireret af kortspillet Pokémon. Her er Pokémon-kortene udskiftet med Duel Masters, men princippet er det samme: To duellanter skal ved hjælp af kort med uhyrer kæmpe mod hinanden.

DVD'en Indeholder 3 Episoder

 • Episode 7: Angreb fra dybet
  Fiskeren og duellanten Mako, Sø-kortenes mester, lokker Yugi til en duel på hans egen bane til søs, hvilket giver ham en fordel på hjemmebane. Kan Yugi tilpasse sig de nye omgivelser, så han ikke drukner i kampens hede?

 • Episode 8: Alt er relativt
  Hvis Yugi ryger ud af turneringen, vil den korrupte bestyrelse i Kaiba A/S overdrage kontrollen med selskabet til Pegasus! Kaibas yngre bror, Mokuba, udfordrer Yugi til duel, ikke bare for at beskytte sin brors selskab, men også for at få oprejsning! Er den manipulerende Pegasus ved at spille sine allierede ud mod hinanden?

 • Episode 9: Duel pr. dobbeltgænger
  Yugi skal duellere mod en overnaturlig dobbeltgænger af Kaiba, som blev skabt af den grådighed og magtbegær, som Yugi drev ud af Kaibas sjæl. Men da hans stærkeste kort ligger på havets bund, er Yugi nødt til at opfinde en ny strategi, hvis han skal overleve Kaibas falske kort, ”Blue Eyed White Dragon”!

 • Antal
  1
  Tilføj til kurv