Dansk Tale

Yu-Gi-Oh! #16: Dungeon Dice Monsters (Brugt)

20,00 kr.
Yu-Gi-Oh! (2000-2004)

Instruktør: Kunihisa Sugishima

Yu-Gi-Oh er en tv-serie, som er inspireret af kortspillet Pokémon. Her er Pokémon-kortene udskiftet med Duel Masters, men princippet er det samme: To duellanter skal ved hjælp af kort med uhyrer kæmpe mod hinanden.

DVD'en Indeholder 4 Episoder

AFSNIT 46 - DUNGEON DICE MONSTERS, DEL 1:
En ny spiller, Ryuji Otogi, vinder over Jono i en duel og tvinger Jono til at blive sin tjener. Ryuji giver Jono et hundekostume på og ydmyger ham offentligt, og det gør Yugi vred. Yugi udfordrer Ryuji til en duel, og det bliver begyndelsen på et nyt spil ved navn Dungeon Dice Monsters.
 
AFSNIT 47 - DUNGEON DICE MONSTERS, DEL 2:
Som betaling for Jonos frihed går Yugi med til at opgive Magic and Wizards for altid, hvis han taber. Men Yugi kender ikke reglerne godt nok, så han får en hård start. Og hans chancer for at vinde bliver ikke bedre, da Ryuji afslører, at han har fået hjælp af Pegasus til at designe spillet. Kan Yugi nå at lære reglerne og lægge en strategi, før han har tabt?
 
AFSNIT 48 - DUNGEON DICE MONSTERS, DEL 3:
Yugi bruger sine medfødte spillekundskaber til at forsøge at besejre Ryuji, men Ryuji præsenterer en ny regel, der kommer som en overraskelse for Yugi. Uden chance for at kalde nye monstre ind, ser Yugis stilling ret håbløs ud!

AFSNIT 49 - DUNGEON DICE MONSTERS, DEL 4:
Kampen mellem Ryuji og Yugi i Dungeon Dice Monsters fortsætter, og Yugi er tæt på at have tabt alle sine hjertepoint. Yugis eneste håb ligger i det sidste terningkast. Lad terningerne rulle!
Antal
1
Tilføj til kurv