Dansk Tale

Yu-Gi-Oh! #11: Keiths Maskinering (Brugt)

20,00 kr.
Yu-Gi-Oh! (2000-2004)

Instruktør: Kunihisa Sugishima

Yu-Gi-Oh er en tv-serie, som er inspireret af kortspillet Pokémon. Her er Pokémon-kortene udskiftet med Duel Masters, men princippet er det samme: To duellanter skal ved hjælp af kort med uhyrer kæmpe mod hinanden.

DVD'en Indeholder 4 Episoder

EPISODE 31: KEITHS MASKINERING DEL 1
Joey leder som en gal efter det kort, der kan give ham adgang til det afgørende slag, men han ved ikke, at Bandit Keith har stjålet det fra ham. Alt imens han prøver at affinde sig med det faktum, at Serenity vil forblive blind for evigt, får han hjælp af en ny og uventet ven.

EPISODE 32: 
KEITHS MASKINERING DEL 2
Da Bandit Keiths maskin-deck tvinger Joey til at gå i defensiven, efterligner Joey Keiths strategi og metalliserer sin Red Eyes Blue Dragon.Vil det give ham sejren, eller har snydepelsen Bandit Keith bogstavelig talt et sidste kort oppe i ærmet.

EPISODE 33: DE BEDSTE VENNER - DEN BEDSTE DUEL DEL 1
Da hans stolthed og styrke som duellant står på spil, udfordrer Joey Yugi om retten til at møde Pegasus. De to venner mødes, og der udspiller sig en hård kamp mellem to mennesker, som kender hinandens strategier og kort, alt imens de prøver at fortrænge tidligere tiders troskab.

EPISODE 34: 
DE BEDSTE VENNER - DEN BEDSTE DUEL DEL 2
Yugi bliver chokeret, da Joey bruger Time Wizard-kortet mod ham. Det er det selvsamme kort Yugi gav Joey som et symbol på venskab. Men de to dyster imidlertid ridderligt mod hinanden, og en af dem får sejren. De får bekræftet, at styrken ved deres venskab overgår enhver duel.
Antal
1
Tilføj til kurv