Walter og Carlo DVD boks

90,00 kr.

Denne Boks Indholder følgende film:

Walter og Carlo - Op på fars hat (1985): Der smugles diamanter til Danmark i sandaler fra Spanien. Da Carlo får en sandal til reperation smider han diamanten væk.Snart efter tager Carlo & Elly med Walter til Spanien på ferie. Her vil Carlo lave en film om sandaler og opdager ikke de forfølges konstant af gangsterne som vil have diamanterne. Ved et selskab viser Carlo sin film og gangsterne afsløres. Walter vil redde Inge men tages selv til fange. Carlo redder ham og tilbage i Danmark viser det sig Inge har fået fingre i diamanterne.

Walter og Carlo - Yes, det er far (1986): Carlos bil begraves så Walter må køre ham. Ellys bror flytter ind og terroriserer Carlo så han smides ud af Elly. Walters mor går ind i sagen om at skaffe billig kaffe til pensionister fra Sverige. En betaling går galt, og Walter kidnappes af den svenske bagmand som afpresning. Carlo og Viola forener deres kræfter for at befri Walter.

Walter og Carlo i Amerika (1989): Walter vil til New York for sin onkel, & Carlot tager med. Onkel Willy slår en handel af med russerne og Walter transporterer den lille havfrue til en udstilling. Indeni statuen er der vigtige oplysninger så snart er Walter forfulgt af både CIA & russerne som sender smukke kvinder på banen.

Kampen om den røde ko (1987): En "Morten Korch"-film som ikke er skrevet af Morten Korch. Filmen kan opfattes som en kærlighed til de gamle 50'er film af Morten Korch. Svend Åge spiller helten i filmen. Han er dog jævnlig utilfreds med instruktionen, manuskriptet osv. hvorfor han henvender sig til instruktør eller publikum direkte. Filmen fortæller ellers en historie om helte og skurke, hvor helten får det hele: dog ikke en tur i høet med heltinden.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Genre
Komedie
Spilletid
328 Minutter
Undertekster
Dansk for Hørehæmmede