Top Gun / Top Gun Maverick (2 Film) (Tom Cruise) (Brugt)

50,00 kr.

The longest day (1962)

Instruktør: Ken Annakin - Andrew Marton - Gerd Oswald - Bernhard Wicki - Darryl F. Zanuck

Handling: Hvis man af en eller anden grund aldrig har fået købt den oprindelige Top Gun til filmhylden, så er her en god mulighed for at få både 1986-klassikeren og den vellykkede 2'er i samme pakke. Således kan man se de to film én efter én og nyde, hvordan de på trods af deres helt forskellige stemninger passer perfekt sammen. Den eneste, man IKKE skal tænk over, er, hvorfor Tom Cruise ikke ser 36 år ældre ud i 2'eren. Det er den rene magi.

Top Gun (1986):
Er du til fart og action, er der kun én ting, der duer, Top Gun, flådens prestigefyldte eliteskole for jagerpiloter i verdensklasse og titlen på den tempofyldte biografsucces, der satte helt nye publikumsrekorder.
     I filmen, der blev hans gennembrud og gjorde ham til verdens største filmstjerne, ses Tom Cruise som den unge pilot Maverick, der følger sit instinkt i stedet for reglerne, og som tvinges til at se sine personlige dæmoner i øjnene for at klare sig i en verden, hvor det gælder om at være den bedste. Her må han slås med de andre piloters holdninger samt en historie om sin far, der begik nogle fatale fejl, som førte til hans egen og andres død.
     Maverick er ikke bleg for at træde de andre over tæerne, men han er dog mere forsigtig over for den kvindelige instruktør Charlie (Kelly McGillis), hvis interesse for den lovende unge jagerpilot udvikler sig ud over det rent faglige. Anthony Edwards spiller navigatøren Goose, og Val Kilmer spiller rollen som ærkerivalen Iceman, der altid følger reglerne.
     Top Gun er spækket med fantastiske kampscener i luften, hed romantik på landjorden, uforglemmelige skuespilpræstationer og et fantastisk soundtrack med fede 1980'er-hits.

Top Gun: Maverick (2022):
Tom Cruise er tilbage som piloten Pete "Maverick" Mitchell. Der er gået 36 år, siden vi sidst så Maverick. Meget er sket i de mellemliggende år. Teknologiske fremskridt. En ny verdensorden. Nye, unge, friske piloter står klar. Er der overhovedet brug for en gammel gut som Maverick mere? Ja, gu' fanden er der det! Top Gun: Maverick er filmen, vi ikke vidste, vi desperat havde brug for. En gennemført fantastisk 2'er, der ikke sætter en fod forkert og leverer varen i hver eneste scene!
     Historien er simpel: Maverick bliver kaldt ind for at træne en gruppe unge piloter til en farlig mission med en stram deadline. På blot tre uger skal han lære dem alt, hvad de har brug for at lære for at kunne udføre opgaven. Situationen bliver kompliceret af tilstedeværelsen af Lt. Bradley "Rooster" Bradshaw, søn af Mavericks gamle ven "Goose". De unge piloter må pakke deres egoer væk, og Maverick må konfrontere fortidens spøgelser. Der er ikke plads til tvivl eller frygt, når verdens sikkerhed står på spil, og man flyver gennem luften hurtigere end lyden!

Antal
1
Lagerinformation: 247
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1967
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
145 Minutter
Genre
Krigsfilm, Action
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Censur
Tilladt for Børn over 15 år