The Walk - A Triumphant True Story

10,00 kr.
Kun én mand nogensinde har gået mellem de 2 World Trade Center-tårne:

Der er 12 mænd, der har gået på Månen, men der er kun én mand – Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) - har nogensinde eller aldrig vil gå i det enorme hulrum mellem World Trade Center-tårnene.

Petit og hans bande overvåger lange odds, forræderi, dissension og utallige tætte opkald for at udtænke og udføre deres onde plan, guidet af sin virkelige mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley) og hjulpet af et usandsynligt band af internationale rekrutter. Robert Zemeckis, direktør for sådanne vidunder som Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express og Flight, bruger igen nyskabende teknologi til tjeneste for en følelsesmæssig, karakterdrevet historie.

En visuel oplevelse og innovative teknikker i særklasse, for at oplevelsen af at nå skyerne

Med Walkman er innovative fotorealistiske teknikker og IMAX 3D-wizardry en ægte big-screen biograf, en chance for filmspillere til viseralt at opleve følelsen af ??at nå skyerne. Filmen, en PG-klassificeret underholdning for filmgruppen 8 til 80, i modsætning til noget publikum har set før, er et kærlighedsbrev til Paris og New York City i 1970'erne.

Oscar-vinderen Robert Zemeckis (Forest Gump) har instrueret filmen om den usandsynlige sande historie om en mand, der ikke ville lade noget stå i vejen for opfyldelsen af sin drøm.

Antal
1
Tilføj til kurv