The Hangover Trilogi (3 Film) (Brugt)

30,00 kr.

The Hangover (2009)
Hvem har ikke prøvet at vågne med kraniet i en usynlig skruetvinge og et gabende sort hul, hvor sidste nat burde være? Dougs polterabend i Las Vegas forhøjer indsatsen med en raseret luksussuite, et spædbarn i skabet, en tiger på badeværelset og en brudgom, der er pist væk dagen før brylluppet! Gommens tre venner har nu 24 timer til at finde ham igen ved at gå baglæns i deres egne slingrende fodspor.

Hangover, Part II (2011)
To år er gået siden Dougs næsten fatale polterabend i Vegas, og Stu skal nu giftes med sit livs kærlighed Lauren i Thailand. Stadig mærket af oplevelserne i Vegas har Stu besluttet sig for at holde en alkoholfri ”bachelor brunch”. Og han har samtidig undladt at invitere Dougs svigerbror Alan, der var ansvarlig for hukommelsestabene i Vegas. Presset af Dougs kone inviteres Alan alligevel med til Thailand, og med ulveflokken samlet igen må det gå galt.

Hangover, Part III (2013)
Så er det tid til tredje og vist nok sidste tur med the Wolfpack! Alan er om muligt blevet endnu mere skingrende skør, efter at hans far er afgået ved døden. Da Alan holder op med at tage sin medicin, må vennerne - Stu, Phil og Doug - træde til. På vej til afvænningsklinikken i Arizona stoppes firkløveret af en gangster, som mener at have et mellemværende med dem. Stakkels Doug bliver taget som gidsel, og de tre andre må finde Mr. Chow for at redde deres ven.

Antal
1
Tilføj til kurv