Tempelriddernes skat 1+2+3 Boks (brugt)

40,00 kr.

Tempelriddernes skat (2006)

Instruktør: Kasper Barfoed

Handling: Ifølge 'Tempelriddernes skat' er der meget mere ved Bornholm end Krølle Bølle og Rokke-stenen. Faktisk så er Bornholms rundkirker bygget af Tempelridderne, og de bærer på en hemmelighed, som bliver bevogtet af en kult på øen den dag i dag. Det opdager Katrine sammen med vennerne Nis, Mathias og Fie, og snart er de fire på klassisk vis indviklet i et mysterium. "De 5" og "Jan-bøgerne" er ikke skrevet forgæves, eftersom 'Tempelriddernes skat' er opbygget efter den sikre opskrift med børn, der oplever mystiske ting i deres sommerferie.

Tempelriddernes Skat II (2007)

Instruktør: Giacomo Campeotto

Handling: Den 14-årige Katrine er ikke en almindelig pige. Hendes far er tempelriddernes stormester, og hun træner hårdt for at gå i hans fodspor. Da han kidnappes, rejser Katrine sammen med sine venner til Gotland, hvor de mener, han holdes fanget. Her fejres det årlige middelalderspil, og Katrine og hendes venner rodes ind i en indviklet historie, der bla. omfatter legenden om Jomfruen Sigrid, der blev muret inde i et tårn.

Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen (2008)

Instruktør: Giacomo Campeotto

Handling: Legenden lyder, at i år 60 efter Kristi fødsel overlevede Apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for Maltas kyst. Han konverterede øens beboere til kristendommen, og som tak modtog han symbolet på deres hengivenhed, en kostbar Slangekrone. Næsten 2000 år senere skal Tempelriddernes stormester Christian levere kronen tilbage til den Maltesiske ridderorden. Med på rejsen tager han vores fire unge helte: Datteren Kathrine og hendes venner Mathias, Nis og Fie. Mens Christian er med Katrines mor på krydstogt, er børnene skyld i at Slangekronen bliver stjålet. Mathias indleder en flirt med den smukke og mystiske Elena, der fører ham bag lyset og Mathias kidnappes af en flere tusinde år gammel præsteorden. Katrine, Nis og Fie kastes ud i en hæsblæsende jagt, hvor de følger sporene gennem Maltas utrolige historie og bygningsværker, for at redde Mathias fra at blive ofret i et ældgammelt ritual, og for at skaffe Slangekronen tilbage.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
03.02.2006
Produktions Selskab
M&M Productions
Spilletid
84 Minutter
Genre
Familiefilm, Spænding
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk