Talegaver til børn - 15 års jubilæum (Brugt)

15,00 kr.

Talegaver til børn - 10 års jubilæum (2008)

Talegaver til Børn 2007 er det største, mest ambitiøse og velgørende stand-up show nogensinde på dansk grund.
     Gennem de 15 år har Talegaver til Børn budt på et hav af comedy talenter, som på hver deres måde har bidraget til showet og skaffet støtte til UNICEFs gøremål. Af dem kan bl.a. nævnes Anders Matthesen, Jan Gintberg, Casper Christensen, Lars Hjortshøj og ikke mindst årets komikerteam.
     Traditionen tro har to komikere igen i år fået tildelt værtsrollerne, og der er tale om erfarne kræfter, når ingen ringere end Lasse Rimmer og Carsten Bang byder velkommen til årets jubilæumsshow. Begge ser frem til igen at skulle indtage værtsrollen:

"Det er dejligt at optræde til Talegaver til Børn - både fordi det er sjovt for én selv og publikum, men også fordi det går til et godt formål. Med undtagelse af et år har jeg været med til Talegaver lige fra begyndelsen - og udover at optræde - så giver det at binde aftenen sammen som vært en anden og større tilfredsstillelse. Og jeg kan godt lide at blive tilfredsstillet. Så jeg glæder mig til at være vært igen," fortæller Carsten Bang, der også var vært tilbage i 2003 sammen med Mikael Wulff.

Antal
1
Lagerinformation: B3
Tilføj til kurv