Stieg Larssons Millennium FilmTrilogi (3 Film)

30,00 kr.

Boksen indeholder de tre film:

  • Mænd Der Hader Kvinder
  • Pigen Der Legede Med Ilden
  • Luftkastellet Der Blev Sprængt

Handlingen i de tre film er som følger:

Mænd Der Hader Kvinder:
Den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger, hyrer Mikael Blomkvist, journalist ved tidsskriftet Millennium, til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven, og til sin hjælp får han Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk forsker og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder og mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane. Mænd der havde kvinder er filmatiseringen af Stieg Larssons første bog i succestrilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, og enestående nyt makkerpar.

Pigen Der Legede Med Ilden:
Journalisten Mikael Blomkvist arbejder på en stor historie om sexhandel, da hans medarbejdere bliver brutalt myrdet. Men Blomkvist bliver først rigtig chokeret, da det kommer frem, at hovedmistænkte er Lisbeth Salander!
”Pigen Der Legede Med Ilden” er det eksplosive andet kapitel i Stieg Larssons internationale bestsellertrilogi og fortsættelsen til gigantsuccesen ”Mænd Der Hader Kvinder”.

Luftkastellet Der Blev Sprængt:
"Luftkastellet der blev sprængt" følger efter "Mænd der havde kvinder" og "Pigen der legede med ilden", og er dermed tredje og sidste del af Stieg Larssons Millenium-trilogi. Lisbeth Salander (Noomi Rapace) bringer hårdt såret til hospitalet efter at have overlevet et skud i hovedet, men hun må stadig kæmpe mod anklagerne om tredobbelt mord. Mikael Blomkvist kæmper alt imens (Michael Nyqvist) og umulig kamp med at overbevise politiet og anklagemyndighederne om hendes uskyld. For med sandheden om Lisbeths dunkle fortid åbenbarer der sig en historie og en sammensværgelse på allerhøjeste plan. Alle jagter alle i 'Luftkastellet der blev sprængt', men ingen kan stå Salander og Blomkvists jagt på retfærdighed og sandhed.

Antal
1
Tilføj til kurv