Stegte Grønne Tomater (Brugt)

15,00 kr.

Fried green tomatoes (1991)

Instruktør: John Avnet

Handling: "Hvad skete der med Frank Bennett?" lyder spørgsmålet i åbningssekvensen i Fried Green Tomatoes, da et gammelt skrummel af en bil hives op af mosen. Ejeren af bilen, Frank Bennett, er ikke set, siden han besøgte Whistle Stop Café.

    Det kunne lyde somn på en kriminalfilm, men det er bare en episode i historien om Ruth og Idgie, de to veninder, der drev en lille jernbanerestaurant blandt sorte og fattige i Alabama. Historien fortælles af Ninny Threadgoode (Jessica Tandy) til Evelyn Couch (Kathy Bates) i tilbageblik. Den indbragte Jessica Tandy en Oscar-nominering, og man kan spørge, om det var fortjent, for det er i virkeligheden historien, hun fortæller, der er så spændende. Det havde været lige så berettiget at nominere Mary Stuart Masterson og Mary-Louise Parker, som giver de to veninder en fantastisk styrke og troværdighed.

Nogle historier er så gode, at man bare ønsker, at de bliver ved og ved og aldrig hører op. Dette er sådan en historie, der heldigvis varer i over 2 timer. Når den er færdig, har man alligevel lyst til at forfra.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
20.05.1988
Produktions Selskab
Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Lucasfilm, Imagine Entertainment
Spilletid
121 Minutter
Genre
Eventyr, Familiefilm, Action
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Engelsk