Sjov med Kjeld & Dirch

50,00 kr.

Sjov med Kjeld & Dirch

3 Morsomme film med de 2 humørspredere

Pigen og vandpytten: En herlig komedie om: En teaterdirektør i pengenød. En skuespiller, der håber på det store gennembrud. En vandpyt. Et rygte om forlovelse mellem skuespillerinden og en stenrig skibsredder. Endnu en vandpyt. Og så en masse skægge forviklinger...
Forvirret? Det bliver Kjeld Petersen også i et af filmens højdepunkter: "Der sidder 4 mand på en tømmerflåde"!

Vi er allesammen tossede: Vi er allesammen tossede. Aldrig er der gjort så grundigt grin med velfærdssystemet som i denne klassiske farce med Kjeld Petersen i en af sine uimodståelige filmroller.
Her er skæg og satire, når det afsløres, hvordan samfundet vil beskytte os fra vugge til grav. Alex Alexandersens (Kjeld Petersen) møde med en flot elefanter på landevejen får skæbnessvangre konsekvenser. Ingen tror ham.
Politi, videnskab og retsvæsen indblandes - for blot at konstatere én ting: Vi er allesammen tossede!

Hvad vil de ha': I midten af 1950'erne samlede multi-geniet: Aage Stentoft alt, hvad der havde succes i Danmark- i én film.
Filmproducenten (Asbjørn Andersen) har sendt sin instruktør (Preben Neergaard) samt to manuskriptforfattere (Dirch Passer og Kjeld Petersen) ud i byen for at undersøge, hvad en film skal indeholde for, at publikum vil se den. Alt dette kommer der mange sjove og forskellige episoder ud af, og filmen bliver et overflødighorn, leveret og serveret af dansk showbizz' største navne.

Antal
1
Tilføj til kurv