Dansk Tale

Shrek: The Whole Story (4 Film i Box) (Brugt)

50,00 kr.

DVD Bokx med 4 Film

Shrek (2001)
DreamWorks Animation har med sikker hånd skabt dette computeranimerede eventyr, der foregår i et land langt borte, hvor en grum diktator hersker. Han er en eddikesur dværg, som ikke kan tåle glæde og har forbudt alle eventyr i lan-det. Men der er tre i hans rige, der kommer til at stå ham i vejen: den frygtløse og ildelugtende trold Shrek, dennes trofaste snakkesalige æsel og den hård-hudede prinsesse Fiona, som herskeren har kastet sine øjne på.

Shrek 2 (2004)
Handlingen følger umiddelbart efter slutningen på den første Shrek-film. Shrek og Fiona vender hjem fra deres bryllupsrejse og finder et brev fra Fionas forældre, der gerne vil invitere på middag. De ved dog endnu ikke, at deres datter nu er en trold! Da en fé opdager, at Shrek og Fiona er gift, minder hun kongen om, at de engang aftalte, at Fiona skulle ægte hendes søn, Prins Charming. Kongen hyrer katten Puss-In-Boots til at skaffe Shrek af vejen.

Shrek the Third (Shrek den Tredje, 2007)
Den gamle konge af Langt, Langt Borte er død. Den nærmeste arving er datteren prinsesse Fiona og hendes mand Shrek, som er - grønne trolde! Hofetikette er ikke Shreks stil, men heldigvis afslørede kongen på sit dødsleje, at der er en anden arving, en fjern slægtning, Prins Artie, så frem for at påtage sig ansvaret for kongeriget begiver Shrek sig på en lang rejse sammen med Æsel og Den Bestøvlede Kat for at finde Prins Artie.

Shrek Forever After (Shrek den Lykkelige, 2010)
Hvad skal en trold give sig til, når han har kæmpet mod en ond drage, reddet en smuk prinsesse og svigerfamiliens kongerige? Ja, hvis man er Shrek, ender man pludselig som familiefar. Hvad er der sket med troldens brøl? Shrek savner de gamle dage, hvor han følte sig som en rigtig trold, og han derfor bliver narret til at underskrive en pagt med den indsmigrende Rumleskaft. Pludselig befinder Shrek sig i en forskruet udgave af Kongeriget Langt, Langt Borte.

Antal
1
Tilføj til kurv