Sherlock: Serie 4 (2 Disc) (Brugt)

20,00 kr.

Sherlock: Cpmplete Series Three  (2017)

Instruktør: Douglas Mackinnon

Handling: Sherlock Holmes fik sin internationale debut i forbindelse med romanen A Study in Red allerede i 1887. Hans moderne tilgang til efterforskning og retsvidenskab har altid bidraget til de fascinerende fortællinger. Sherlock Holmes er en moderne mand, der løser forbrydelser ved hjælp af sine unikke analytiske evner, der er svære at slå i finesser og taktik. I denne nye serie fra BBC ser vi en skarp og melankolsk Sherlock Holmes og hans kollega John Watson løse nutidige ugerninger og mysterier. De to efterforskere må ofte navigerer gennem en labyrint af kryptiske spor og gale mordere, for til sidst at nå frem til sandheden.

På trods af, at de for længst har erobret verden, så har Benedict Cumberbatch og Martin Freeman stadig fundet tid til at vende tilbage til England og optage endnu en sæson af denne højtelskede opdatering af Sherlock Holmes-figuren. Sæson 4 byder på endnu 3 episoder i spillefilmslængde, heriblandt The Six Thatchers, som er instrueret af Rachel Talalay, der lavede Tank Girl.
     Sherlock vender tilbage med tre helt nye episoder, som giver garanti for latter, tårer, chok, overraskelser og ekstraordinære sager. Den længe ventede fjerde sæson begynder med alles favoritdetektiv tilbage på britisk jord, hvor Doctor Watson og hans kone, Mary, forbereder sig på deres største udfordring nogensinde – at blive forældre for første gang.

Antal
1
Tilføj til kurv