S/S St. Louis, skibet der fik verden til at skamme sig (Brugt)

30,00 kr.

Voyage of the Damned (1976)

Instruktør: Stuart Rosenberg

Handling: Dette er en sand historie. Året er 1939. I Tyskland sendes tusindvis af jøder i dødslejre, men 937 fanger får chancen for at købe sig fri. Den 11. maj kaster et skib los med Cuba som destination, men da de anløber Havannas havn, bliver de stoppet. I virkeligheden er jøderne blevet udnyttet i et djævelsk propagandaspil iscenesat af Josef Goebbels. Da de nægtes asyl i Cuba, kan nazisterne vise verden, at den jødiske race er uønsket alle steder i verden, og det berettiger dermed Hitlers udrensningspolitik.

    Fartøjet tvinges atter ud på internationalt farvand. Skrækken og desperationen spreder sig blandt passagerne, jo nærmere de kommer de tyske slagmarker - og dødslejrene. Det er på dette tidspunkt, at Kaptajn Schroeder tager en meget vovet beslutning.

Stuart Rosenberg (Brubaker og Ocarbelønnet for Skrappe Luke) har iscenesat en af de mest stjernespækkede storfilm nogensinde. På rollelisten findes hele 10 skuespillere, som har vundet en Oscar eller er blevet nomineret til en. Filmen vises her i den sjældne lange version, som er 18 min. længere end biografversionen, der blev nomineret til 3 Oscars og 6 Golden Globes - bl.a. i kategorierne Bedste Film og Bedste Manuskript.

Antal
1
Lagerinformation: 5
Tilføj til kurv