Søren Østergaards Tivoli varieté - Nu Stopper det! (Brugt)

15,00 kr.

Søren Østergaards Tivoli varieté - Nu Stopper det! (2009)

Med 3 måneders turne afsluttede Søren Østergaard den elskede Tivoli Varieté. Nu kan det vanvittige, sprudlende varietéshow - der denne gang bærer undertitlen "Nu stopper det!" - opleves på DVD.

Søren Østergaards Tivoli Varieté har gennem de sidste år begejstret anmeldere og mere end 150.000 publikumer med artisterier og figurer som Bager Jørgen, Smadremanden og Kim Tim. I "Nu stopper det!" fik Søren Østergaard selskab af Kirsten Lehfeldt og Peter Frödin og kombinationen af de 3 sikrede et brag af en Varieté med et overflødighedshorn af uforudsigelig komik, galskab og artisterier, der ikke er set lignende i Glassalen.

Foruden nogle af Danmarks bedste komikere, kan man opleve betagende verdensartister samt svingende musik leveret af Frans Bak og Det Forrygende Orkester, der til lejligheden har fået ny besætning. Derudover er der udenlandsk selskab i form af håndstandsparret Ingo Reissig & Frank Schreiber, Elena Fiesta - der kan noget umuligt med kroppen - og den verdensberømte, komiske tryllekunstner Otto Wessely.

God fornøjelse - nu stopper det!

Antal
1
Lagerinformation: 4098
Tilføj til kurv