Rocky (Sylvester Stallone) (Brugt)

15,00 kr.

Rocky (1976)

Instruktør: John G. Avildsen

Handling: Dette er filmen, der inspirerede en hel nation - og vandt en Oscar for bedste film og bedste instruktør! Publikum over hele verden jublede over denne amerikanske succeshistorie om en helt almindelig mand, der trods alle odds sejrede. Sylvester Stallone - også kaldet "The Italian Stallion" - har selv skrevet manuskriptet til filmen og leverer en varm, humoristisk og stærk præstation i rollen som bokseren Rocky Balboa.

Klubbokseren Rocky fra Philadelphia har ikke videre succes. Men skæbnen vil, at verdensmesteren i sværvægt Apollo Creed (Carl Weathers) udvælger ham som sin næste modstander. For Creed er kampen endnu en opvisningskamp - men for Rocky er det måske hans livs chance. Mens han forbereder sig under kyndig opsyn af sin træner (Burgess Meredith), kærester han med Adrian (Talia Shire), en ung genert kvinde, som finder den følsomme side under hans hårde facade. Deres kærlighed blomstrer, og som kampen nærmer sig, styrkes Rocky i troen på, at han kan stå distancen mod den hårde modstander.

En gigantisk publikumssucces med et dynamisk soundtrack, en gyser af en kampscene og med fire Oscar-nominerede skuespillerpræstationer. Sly blev nomineret både som skuespiller og manuskriptforfatter, men fik altså ikke en statuette, han kan kalde sin egen.

Antal
1
Tilføj til kurv