Nynne: Den komplette TV-serien (4-disc) (Brugt)

30,00 kr.
Nynne (2006)

TV-Serien i 13 afsnit fra TV3

Nynne er en varm, følsom, flamboyant, sexet, skør, næsten altid tiltrækkende og lettere småneurotisk livsstilsjournalist. Selv om hun er udstyret med en skarp intelligens, er hun absolut uvidende om det reelle forhold mellem størrelsen af overtrækket på kontoen og antallet af sko i klædeskabet. Hun er fuld af gode intentioner om at finde 'Mr. Right'. På trods af alle forsøg er det dog ikke altid, tingene flasker sig. Gang på gang hanker hun op i sig selv og fortsætter ufortrødent jagten på sine idéer om det perfekte liv.

Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Den populære TV-serie med vores alle sammens Nynne, der går gennem livets genvordigheder på sin helt egen, elskelige facon.
    Nynne fylder 35, men har hverken mand, børn eller skilsmisse med i bagagen. Til gengæld slæber hun rundt på et nærmest himmelråbende overtræk på kontoen og urealistisk mange par sko i klædeskabet.

Afsnit 1-4:
Nynnes liv er ved at nå et vendepunkt. Hun fylder 35. Hun er 'mellem forhold', har ingen børn, ja hun er ikke engang blevet skilt. Der er ikke meget at ønske tillykke med på hvad der engang var den bedste dag i hele året. I stedet for den perfekte familie der overrasker hende med morgenmad på sengen kommer mor forbi med rundstykker og et sponsorbarn fra Mali.

Afsnit 5-7:
Episode 5: Nynne improviserer en påskefrokost for udvalgte kollegaer, og alt går galt. Især da hendes mor dukker op og danser folkedans og ender som parterapeut for kontor-kæresterne. Episode 6: Agent 00-Nynne kommer på glat is. Er det OK at udspionere sin største konkurrent, når det handler om en mand? Episode 7: Veninderne er det vigtigste, så hvis man brænder dem af, må freden genoprettes.

Afsnit 8-10:
Episode 8: Lykkelig og nyforelsket i yderst hjælpsom og omsorgsfuld mand, især når det gælder at få styr på rodet økonomi. Men en fuldmagt til Nynnes overtræk? Episode 9: Alex har udlejet Nynnes lejlighed til sur kvinde, men nød lærer Nynne at spinde, og hun konfronterer ham i bedste Charlies Angels-stil. Episode 10: Ferien står for døren og alle skal væk. Drøm: Afrikansk safari. Realitet: Cykelferie på Samsø med mor og Fjeld.

Afsnit 11-13:
Episode 11: Nynne vil have et barn og går på jagt efter en passende donor med gode gener. Episode 12: Voldsomt sød og stabil advokatmand stiller villa med havudsigt og tennistimer til fri disposition, og inden Nynne ser sig om, er hun blevet papmor - til en 20-årig. Episode 13: Hvordan føles ægte kærlighed? Som champagne, der bobler? Eller vaniljeis, sød og knapt så overvældende, men også lidt kvalmende i længden? Nynne må træffe et vigtigt valg.
Antal
1
Lagerinformation: B5
Tilføj til kurv