Nynne: Biograffilmen og TV-serien (5-disc)

80,00 kr.

Denne boks indeholder både biograffilmen fra 2005 og den komplette TV-serie, som fulgte året efter, med vores alle sammens Nynne, der går gennem livets genvordigheder på sin helt egen, elskelige facon.

    Nynne fylder 35, men har hverken mand, børn eller skilsmisse med i bagagen. Til gengæld slæber hun rundt på et nærmest himmelråbende overtræk på kontoen og urealistisk mange par sko i klædeskabet. Her har du hele serien og filmen, der hittede stort i de danske biografer.


Filmen:

Mød Nynne (Mille Dinesen), der hverken har gør-det-selv-mand fra Jylland eller en gift elsker i Bruxelles. I stedet har hun nymfomanen fra marketingafdelingen, Poul Erik Ø (Ole Lemmeke), mad-fetichisten Daniel (Jimmy Jørgensen) og ex-kæresten Henrik (Claes Bang), der har vraget hende til fordel for den 24-årige reklameassistent uden hofter.

    Frit efter Politikens populære klumme og bestsellerroman Nynnes Dagbog har Jonas Elmer skabt en krampagtig morsom og medrivende komedie.

    Spilletid: 94 minutter, Audio: Dansk DD5.1 / DTS5.1, Undertekster: Dansk, engelsk,


TV-serien

Episode 1-4: Nynnes liv er ved at nå et vendepunkt. Hun fylder 35. Hun er 'mellem forhold', har ingen børn, ja hun er ikke engang blevet skilt. Der er ikke meget at ønske tillykke med på hvad der engang var den bedste dag i hele året. I stedet for den perfekte familie der overrasker hende med morgenmad på sengen kommer mor forbi med rundstykker og et sponsorbarn fra Mali.

Episode 5: Nynne improviserer en påskefrokost for udvalgte kollegaer, og alt går galt. Især da hendes mor dukker op og danser folkedans og ender som parterapeut for kontor-kæresterne. 

Episode 6: Agent 00-Nynne kommer på glat is. Er det OK at udspionere sin største konkurrent, når det handler om en mand? 

Episode 7: Veninderne er det vigtigste, så hvis man brænder dem af, må freden genoprettes.

Episode 8: Lykkelig og nyforelsket i yderst hjælpsom og omsorgsfuld mand, især når det gælder at få styr på rodet økonomi. Men en fuldmagt til Nynnes overtræk? 

Episode 9: Alex har udlejet Nynnes lejlighed til sur kvinde, men nød lærer Nynne at spinde, og hun konfronterer ham i bedste Charlies Angels-stil. 

Episode 10: Ferien står for døren og alle skal væk. Drøm: Afrikansk safari. Realitet: Cykelferie på Samsø med mor og Fjeld.

Episode 11: Nynne vil have et barn og går på jagt efter en passende donor med gode gener. 

Episode 12: Voldsomt sød og stabil advokatmand stiller villa med havudsigt og tennistimer til fri disposition, og inden Nynne ser sig om, er hun blevet papmor - til en 20-årig. 

Episode 13: Hvordan føles ægte kærlighed? Som champagne, der bobler? Eller vaniljeis, sød og knapt så overvældende, men også lidt kvalmende i længden? Nynne må træffe et vigtigt valg.


    Spilletid: 8 timer, 35 minutter, Audio: Dansk DD2.0 (Stereo), Undertekster: Norsk,

Bemærk: TV-serien indeholder ikke danske tekster, selv om det står på omslaget!


Antal
1
Tilføj til kurv