Musical Collection (5-Film)

60,00 kr.

Box med 5 Musicals

West Side Story (1961)
I 1961 overførtes Leonard Bernsteins geniale musical fra Broadways scener til filmens magiske univers, hvilket - overraskende nok - gav den endnu et løft, der bragte den helt op i filmhistoriens øverste luftlag. Film versionen af "West Side Story" blev nomineret til 11 Oscars i 1962, af hvilke den vandt de 10, bl.a. Bedste Film! Historien er en klassisk Shakespearsk Romeo & Julie tragedie: Den yndige, uskyldige puertoricanske Maria, der er søster til en barsk bandeleder i New Yorks underverden, forelsker sig i Tony, der er modvilligt medlem af en rivaliserende bande amerikanske drenge. Deres kærlighed er stærk, ren - og bliver relativt kort - for deres respektive familier er ude af stand til at acceptere kærlighed på tværs af egne rækker. Filmen drives af en formidabel intensitet, der både kan tilskrives den medrivende musik, men også den ekvilibristiske koreografi, der fuldender den allerede betagende oplevelse.

Moulin Rouge (2001)
Nicole Kidman er dampende sensuel som Satine, den fortryllende stjerne på en populær fransk natklub, der har samfundets dekadente elite som gæster. Den smukke kurtisane vækker mændenes vilde begær. Uforvarende får hun draget Christian, en lovende ung forfatter, spillet af Ewan McGregor, ind i sit forførende net. Deres hede affære udløser en skandale med voldsomme konsekvenser. Den visionære instruktør Baz Luhrmanns historie om lidenskab, besættelse og begær fylder lærredet med hæsblæsende musik og fantastiske billeder.

The Sound Of Music (1965)
Årtiernes mest elskede klassiker med dejlige Julie Andrews som den syngende guvernante, der bringer sang og glæde til familien von Trapp i Østrigs smukke højland. Fem Oscars fik dette mesterværk, og dens lige er aldrig set siden. Nu kan du se den i en helt ny-restaureret version med farver og lyd i topklasse, og Hammersteins klassiiske melodier, og Julie Andrews forrygende samspil med Christopher Plummer - en fantastisk oplevelse for hele familien...

Hair (1971)
Med sin overflod af energi, lidenskab og musik, som fik en hel nation til at rocke med, er Hair en underholdende og kraftfuld hyldest til 60'ernes turbulente ånd. Denne geniale genskabelse af den Oscar-belønnede instruktør, Milos Forman, og manuskriptforfatteren, Michael Weller (Ragtime), får filmversionen af Broadway-fænomemet til at rangere blandt de allerbedste film-musicals. Claude Bukowski (John Savage, The Thin Red Line) kommer fra syttende kartoffelrække og direkte til New York for at møde på hærens hvervningskontor, men ender midt i en hippie-happening i Central Park og forelsker sig i den smukke Sheila (Beverly D'Angelo, American History X). Da hippiernes pacifistiske leder, Berger (Treat Williams, Mulholland Falls), gør sig til venner med ham og ansporer ham til at afbryde en formel fest for at kundgøre sin kærlighed til Sheila, hvirvles Claude ud i et eventyr, som får ham smidt i fængsel, i søen i Central Park og til slut i hæren. Men Bergers sidste kraftanstrengelse for at redde Claude fra at blive sendt til Vietnam resulterer i et af skæbnens bizarre luner, - og det får chokerende konsekvenser.

The Rocky Horror Picture Show (1975)
"Vær med til at fejre Rocky Horror Pickture Shows 25 år som vanvittig midnatsfilm! Genoplev Richard O'Brien's syndefulde salut til horror, sci-fi, B-film og rock music... med Tim Curry, Barry Boswick, og Oscar vinderen Susan Sarandon. Nyd "Time Warp", syng med til "Hot Patootie" med Meat Loaf igen... og igen... og igen... derhjemme!

Antal
1
Tilføj til kurv