Musical Collection (3 Klassiske Musical-Film) (Brugt)

50,00 kr.

Singin' in the rain (1952)
Instruktør: Gene Kelly & Stanley Donen
Handling: En filmmusical, som udspiller sig i 1927, da lydfilmen slår igennem. Don er stumfilmstjerne i Hollywood og spiller hovedsageligt romantiske roller. Til en fest i Beverly Hills kører han med Kathy, som ikke er imponeret af ham. På festen mødes de igen, og Kathy viser sig at være danser i aftenens show. Hun forsvinder sporløst fra festen, men Don kan ikke glemme hende.

Seven Brides for Seven Brothers (1954)
Instruktør: Stanley Donen
Handling: I en af filmhistoriens bedste musicals bor Adam (Howard Keel) sammen med sine seks yngre brødre i en hytte i Oregons bjergegne. Da han drager til byen for at finde sig en kone, lader kro-servitricen Milly (Jane Powell) sig lokke af Adams smukke løfter og siger ja til hans frieri. For sent opdager hun, at hun er blevet shanghajet til at opvarte syv mandfolk. Adam får en idé til, hvordan hans brødre selv kan skaffe sig en brud, men den er ikke helt stueren.

My Fair Lady (1964)
Instruktør: George Cukor
HandlingAudrey Hepburn har aldrig været mere henrivende end i denne storslåede musical, som vandt 8 Oscars i 1964, inklusive Bedste film. I denne elskede filmatisering af teatersuccesen fra Broadway spiller Hepburn en slagfærdig gadesælger fra Londons arbejderklasse, som en arrogant professor (Rex Harrison) forsøger at gøre til en sofistikeret lady gennem passende skoling. Men da den simple blomsterpige folder sig ud og kommer på alles læber i Londons elite, får hendes lærer selv en lektion eller to. Hepburns præstation, stil og charme har gjort My Fair Lady til en tidløs klassiker.

Antal
1
Tilføj til kurv