Morten og Peter: Det komplette gak gak (2-disc) (Brugt)

15,00 kr.

Er jeg da helt gak, mor?

Gør dig klar til at genopleve samtlige øjeblikke med Morten og Peter! Det komplette gak gak er ude på DVD med næsten 20 år af Morten og Peter! Denne DVD indeholder alle Nick Horups udsendelser om Morten, Peter og Anna fra TV2, plus eksklusivt ekstramateriale.

Nick Horup har haft fornøjelsen af at følge dem hele deres liv – nu får du også chancen for at se næsten 20 år af Morten & Peter på DVD for første gang. De to venner deler gerne deres specielle "Morten og Peter-humor" med os andre, men de leverer også stof til eftertanke, når de fortæller, hvordan det er at være mongol.
     I alle programmerne er det levende kamera, som leverede dogme længe inden begrebet blev opfundet, som fluen på væggen. Ikke èn scene er opstillet. Humor var måske det mest centrale i de to udsendelser. Det er okay at grine af og sammen med hovedpersonerne, selv om de er handicappede.

Bemærk: En del af overskuddet fra salget af denne DVD går til Landsforeningen Downs Syndrom.

Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

  • Spilletid i alt: ca. 390 minutter (6½ timer)
  • Audio: Dansk DD2.0
  • Undertekster: Dansk

DVD1:

Er jeg da helt gak, mor? (1991, 29:57 minutter)

  • Det første dokumentarprogram om de tre venner havde premiere i 1991. Da var Anna 12. Hun led af ataksi. Mongolbørnene Morten og Peter var 14 år. TV 2/SPORTEN var med dem til nordisk børnestævne, hvor de løb, svømmede og spillede bordtennis og levede følelserne helt ud. Nick Horup fulgte dem i forventningens storhed, nederlagenes smerte, og de små og store sejres fryd. En livsbekræftende oplevelse.

Er jeg stadig gak-gak, mor? (1995, 45:02 minutter)

  • I det andet program fra 1995 er Anna 16 år, Morten og Peter begge 18 år, og alle tre er de unge mennesker, der har deres egen mening om politik og livet. Som andre unge går de på arbejde, optræder som discjockeys, slår sig løs på dansegulvet og giver den hele armen på en vildmarkstur i Sverige.

Ikke helt gak (2000, 48:17 minutter)

  • I det tredje program fra 2000 er Morten og Peter og Anna blevet voksne. Anna er nu 21 år, Morten og Peter begge 23 år. Morten og Peter arbejder på produktionsværkstedet "Regnbuen" i Ringsted, hvor de har deres egen radiostation. Seerne kommer med i hverdagen og på årets højdepunkt - en skitur til Sverige, en sej kamp med de alpine ski, sne-gokarten og snescooteren.

Morten og Peter vender tilbage (2002, 46:10 minutter)

  • Denne gang er Morten & Peter på en bustur til Italien, hvor de skal besøge to af deres venner, de danske landsholdsspillere Martin Jørgensen og Thomas Helveg, og på et besøg i landsholdets VM-træningslejr i Vedbæk. Tilbage i Danmark følger vi Morten og Peter på deres besøg i landsholdets VM-træningslejr i Vedbæk, hvor de to fodbold-entusiaster har medbragt en hjemmebagt chokoladekage med glasur (så grøn som en græsplæne) til landsholdsspillerne.

DVD2:

Gak gak i køkkenet (2006, 46:01 minutter)

  • Morten er flyttet hjemmefra og er meget glad for den frihed, det giver at have egen lejlighed, og Peter har fået fast arbejde i et bowlingcenter. Han er begejstret for jobbet, hvor han med hård hånd styrer opvasken i køkkenet. Idræt og sport fylder stadig meget i Morten og Peters liv. De er med et humanitært pølsevognsprojekt, på besøg hos Jon Dahl Tomasson og Jesper Grønkjær i Stuttgart, og de trækker gerne selv i korte bukser, når Peter spiller hockey, og Morten kommer med "gode" råd fra sidelinien. Anna er kommet ind i det "voksenliv", hun var både spændt på og lidt bange for.

Ekstra materiale: Special Olympics, Morten og Peter i Dublin (2003, i alt 154 minutter)

  • Morten og Peter er denne gang OL-reportere i Dublin ved OL for psykisk handicappede. Special Olympic World Games afholdes fra 21. til 29. juni i Dublin med deltagelse af ca. 7000 atleter fra 160 lande. Vores OL-reportere er med alle 3 dage.
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
TV2
Spilletid
390 Minutter
Genre
Dokumentarfilm
Undertekster
Dansk