Min Søsters Børn Boks (De 4 original Saga film)

80,00 kr.

Min Søsters Børn boks med alle de fire gamle film samlet i én boks. 

Indeholder 4 gamle film:

Min søsters børn:
Psykologen Erik Lund (Axel Strøbye) skal passe sin søsters seks frække unger - i en uge! Med hjælp fra naboens datter, Lisbeth (BIRGIT SADOLIN), der heldigvis er barneplejerske, overlever paniske onkel Erik. Men han erkender, at hele den psykologiske verdens anerkendte teorier, måske bare ER teorier, sålænge børn ER forskellige. Og det er de - lykkeligvis.

Min søsters børn på bryllupsrejse:
Onkel Erik og Lisbeth skal giftes, og ungernes mor venter igen en lille ny baby. Midt under brylluppet må hun afsted til klinikken, så det er et meget træt nygift par, der drager på bryllupsrejse sydpå med bil og campingvogn. Lykkelige gør de deres første stop, men romantikken afbrydes brat, da de opdager, at ungerne har gemt sig i campingvognen for at fordrive ventetiden indtil den ny lillebror eller søster kommer.

Min søsters børn vælter byen:
Fra deres ferie i Sydamerika sender Onkel Erik og Lisbeth en fødselsdagsgave til Pusle. En lille indiansk sølvguddom, som kan opfylde alle sin ejers ønsker, hvis man blindt tror på den - og det gør Pusle! Ønskerne griber om sig og pludselig bliver politiet indblandet. Politiassistent Møller (OVE SPROGØE) indkredser det livsfarlige barn, og hun bliver sendt til politiets overlæge i psykiatri Dr. Mogensen (DIRCH PASSER).

Min søsters børn når de er værst:
De Berg'ske unger er blevet "store". Mor tror det værste om far og hans attraktive topmannequin og vil skilles. Så ungerne tilkalder Onkel Erik, der nu er professor i psykologi for at få assistance. Med hjælp fra danske smuglere, svensk politi i onkels svenske ødegård og ikke mindst en stor pose "pæne" lovovertrædelser, når den hårdt ramte familie frem til en uventet og skrækkelig pinlig erkendelse.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
Saga
Genre
Komedie
Undertekster
Dansk