Dansk Tale

Mickey Fejrer Jul med alle sine Venner (Brugt)

25,00 kr.

Mickey's Once Upon a Christmas (1999)

HandlingHvordan fejrede Mickey og Minnie og vennerne Fedtmule, Anders, Andersine og Pluto deres jul før i tiden? Her mindes de nogle af tidligere års fortryllede jule, som de fejrede sammen med alle deres venner fra Disneys magiske verden.
  Først fortæller Mickey og Minnie om den jul, hvor de selv måtte afstå fra noget meget vigtigt, for at alle deres venner kunne få en mindeværdig jul. Derefter er det Fedtmule og sønnen Max's tur til at mindes nogle hændelser, som vendte op og ned på julen...indtil den rigtige julemand dukkede op og satte det hele på plads.
  Rip, Rap og Rup syntes det skulle være jul hver eneste dag. Men en farceagtig katastrofe lærte dem at sætte pris på julen, som den er.
  Til sidst, skal vi nyde hele det stjernebesatte hold, når de sammen synger julens dejlige sange så stemningsfyldt, som kun de kan gøre det.
  Mickey fejrer jul med alle sine venner, har alle chancer for at blive en rigtig juleferie-klassiker!

Filmen er fra 1999, og er sammensat af 3 nytegnede kortfilm med de klassiske figurer fra Andeby (Anders, Andersine, Rip, Rap, Rup, Onkel Joakim, Mickey, Minie, Pluto, Fedtmule og Max).

Anders Ands vanvittige jul (Donald Duck stock on christmas)
Det er jul og Rip, Rap og Rup har meget svært ved at styre deres begejstring og forventninger til årets julegaver. Så de springer på gaverne, uden at have tid til at spise den morgenmad, som Onkel Anders har stået og lavet. De har end ikke tid til at læse det kort, Anders And har brugt langt tid på at skrive til sine 3 nevøer, og som sad på de 3 kælke, som drengene fik i julegave fra ham, hvilket han naturligvis bliver skuffet over.

Til julemiddagen hos Anderssine, går drengene til fadet og grovæder og smasker som grise - kort sagt, er de meget uhøflige og uopdragne. Anders And bliver vred og skælder ud. Og julestemningen er hurtigt ødelagt.

Inden de 3 drenge går i seng, ser de et stjerneskud og de ønsker, at er juleaften hver dag. Ønsket går i opfyldelse, men inden længe bliver det ret trivielt at holde jul hver dag og drengene ønsker at trække deres ønske om jul hver dag, tilbage.

Jul hos Fedtmule og Max (A very goofy christmas)
Det er ved at være sidste udkald for breve til julemanden og desværre kommer Max og Fedtmule for sent med Max´s ønskeseddel, der skulle have været med postbilen. Vild jagt efter postbilen på cykel, resulterer i kaos i det lokale indkøbscenter og et tabt brev. Fedtmule beder Max holde postbilen tilbage, mens han finder brevet igen. Og endelig får de sendt ønskesedlen.

Desværre ødelægge deres nabo SortePer julestemningen ved at bilde Max ind, at julemanden slet ikke findes. Og Max begynder at blive mistænksom. Og hans tro på julemanden bliver endnu mindre, da han opdager, at far Fedtmule har klædt sig ud som julemand, da Max og han spiser julemiddag hos deres fattige naboer. Hvordan skal Fedtmule dog få overbevist Max om, at julemanden findes, så julen ikke bliver ødelagt?

Mickey og Minnies julegaver (Mickey & Minnies gift of magi)
Det er ved at være jul og Mickey vil finde den perfekte gave til Minnie og omvendt. Minnie beslutter sig for at give Mickey et hylster til hans elskede mundharmonika. Mickey vil give Minnie en guldkæde til hendes ur. Men desværre er sådan en kæde meget dyr og derfor sælger han sin mundharmonika, så han har penge til at købe kæden for til Minnie. Men hvad mon Minnie siger, når hun opdager, hvad han har ofret for at få råd til hendes gave?

Julemedley
Som afslutning samles alle vennerne fra de 3 historier, og synger sammen et medley og julens sange. Det er selvfølgelig de mest amerikanske julesange, her i danske versioner.

Lyd og Billede:
Både billede og lyd er i top.

Ekstramateriale:
Det eneste ekstramateriale, der er på denne udgivelse, er den sidste af de 3 film, i bogform - dvs at du bladre i siderne med piletasterne på din fjernbetjening.

Konklusion:
Udover, at denne udgivelse indeholder nogle rigtig gode juefortællinger, så er det dejligt at se de gamle figurer i nye up-to-date versioner. Jeg ved, at mange er imod, at man rører ved de gamle figurer, men personligt syntes jeg, det er fint at bruge dem i nye tegnefilm, og jeg ville gerne se mange flere nye "Andeby" film. De ligger mere op af universet fra bladene, og jeg har svært ved at se, hvordan det kan ødelægge de gamle film.
Alt i alt, en rigtig god julefilm.

Lagerinformation: 388
Antal
1
Tilføj til kurv