Max Pinlig 2 - Sidste skrig (Brugt)

20,00 kr.

Max Pinlig 2 - Sidste skrig (2011)

Stand: Flot uden ridser

Instruktør: Lotte Svendsen

Handling: Max skal i 9. klasse efter sommerferien, og det er blevet tid til at søge praktikplads. Max aner ikke, hvad han vil og ved i det hele taget ikke ret meget om, hvad han egentlig vil med sit liv. Kærligheden skaber også problemer, da Esther omtaler ham som sin kæreste, men ikke har lyst til at være sammen med ham.
Efter råd fra vennen Hassan beslutter Max sig for at søge praktik i en bank. Men det er absolut ikke en beslutning, mor har tænkt sig at bakke op om, og hun tvinger ham derfor mere eller mindre med på højskoleophold i Jylland. Her kulminerer forholdet mellem mor og søn, især efter både Esther og Hassan dukker op, da de er bekymrede for Max. Hårdt presset på alle fronter tvinges Max til at få styr på sit liv!

Medvirkende:

    Samuel Heller-Seiffert som Max , Mette Agnete Horn som Mor , Lars Bom som Steen Cold , Michelle Bjørn-Andersen som Marianne , Anders Hove som Mogens , Henrik Lykkegaard som Claus , Faysal Mobahriz som Hassan , Anna Agafia S. Egholm som Esther , Luca d'Apuzzo Poulsen som Oliver , Louise Mieritz som Ulla , Niels Martin Eriksen som Thor  , Camille-Catrine Rommedahl som Christiane  , Malika Ferot som Lærke , Katja Holm som Net-café eksped. , Louise Wolff som Tv-vært  , Reimer Bo Christensen som Tv-vært  , Signe Wenneberg som Signe Wenneberg , Nikolaj Koppel som Nikolaj Koppel , Jan Jensen som Per , Anders Brink Madsen som Golfklub tjener,
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Egenskaber


Premiere Dato
07.04.2011
Produktions Selskab
Asta Film ApS
Spilletid
93 Minutter
Genre
Familiefilm, Komedie
Undertekster
Dansk