Matthesen & Hartmann - Bytte Bytte Købmand (2-Disc)

30,00 kr.

Bytte, Bytte Købmand

Idéen til dette show fik vi tilbage i 2003. Vi blev på det tidspunkt ofte spurgt, om det var rigtigt, at vi skrev alt hinandens materiale. Det er rigtigt, at vi ofte har brugt hinanden som komiske sparringspartnere og har nydt godt af hinandens idéer, men at skrive alt hvad den anden siger, ville jo ikke give nogen mening i forhold til selve arbejdsbyrden, og heller ikke i forhold til vores personlige udtryk.

Men så opstod idéen: Hvad hvis vi gjorde det? Lavede et show, hvor vi hver især fremførte jokes skrevet af den anden.
     Vi syntes, eksperimentet var spændende. Både fordi der er stor forskel på vores måde at arbejde på, og fordi vi som komikere begge er ret stædige med hensyn til altid kun at optræde med egne jokes og aldrig stjålne ting eller gamle vittigheder.

Vi talte om idéen i seks år, og i efteråret 2009 blev det endelig muligt for os at virkeliggøre den. Det blev til en rigtig sjov turné og samtidig en kæmpe udfordring for os begge. Publikum bakkede os trofast op og gik med på legen, selvom det indebar at se os begge optræde på "udebane". Vi havde en fest med hinanden og med publikum hele turnéen igennem.

Vi håber, at det har smittet af på resultatet.

God fornøjelse.

Anders og Thomas


Specielt om denne udgivelse:

Disc 1:

  • Hartmanns show
  • Matthesens show

Disc 2:

  • Hartmanns demo
  • Matthesens demo

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Spilletid
200 Minutter
Genre
Stand-up, Underholdning, Komik
Undertekster
Ingen