Maj & Charlie

50,00 kr.

Maj og Charlie (2008)

TV-Serie fra Tv3 i 13 afsnit

Instruktør: Mikkel Serup

Handling: Maj (Anne Vester Høyer) er en ung upcoming stand-up'er, der kæmper for at slå igennem på comedyscenen i København. Ligeså hård og kontant som hun kan være på scenen, ligeså blød og håbefuld er hun i sit kærlighedsliv, men trods en tilsyneladende uendelig række af katastrofer, fuck-ups og pinlige episoder giver Maj ikke op i sin jagt på succes, mænd - og kage.


Charlie (Johannes Lilleøre) er en ung skuespiller, hvis store drøm er den rolle, der skal vise hele verden, hvor dygtig han er. Men indtil den rolle dukker op, må man tage, hvad man kan få, og ingen rolle er for lille, når huslejen skal betales. Charlie er en entusiastisk og følsom fyr, men hans store ambitioner og perfektionisme spænder tit ben for, at scenen får en happy end.

Laura (Mira Wanting) er Majs barndomsveninde og er på en gang Majs største kritiker og mest solide støtte – Laura er bundloyal, også selvom hun synes, at Majs overarme er fede; Laura er nemlig fitnesstræner og har nul tolerance over for svaghed – det skulle da lige være Majs. Laura er hardcore kyniker. Ifølge hende er folk, der forelsker sig, lige så latterlige som små børn, små drinks og små dyr med pels.

Bo (Ken Vedsegaard) er Charlies bedste ven – en übermacho ejendomsmægler med nok selvsikkerhed, slips og karrieredrive til et særnummer af Euroman. Bo er en knudemand og har det mildest talt svært med følelser. For Bo er konflikter noget, man enten scorer eller drikker sig ud af – og helst begge dele på én gang.

Mads (David Owe) er Majs ekskæreste, en smart reklamemand med tjek på karrieren, håret og med et charmerende smil, der altid kan trække tæppet væk under Maj – og Mads har det med at dukke op, når Maj er allermest sårbar eller allermest på vej til en fjollet kostumefest.

Camille (Sofie Lassen-Kahlke) er Charlies ekskæreste, en skuespiller, der har al den succes, Charlie selv stræber efter – Charlie ved faktisk ikke, hvad der er værst: At Camille vælter sig i tilbud fra instruktører eller i Mads´ seng. Hvis det perfekte kærestepar findes, er det Mads og Camille – og når Maj og Charlie fantaserer om den perfekte verden, forsvinder Mads og Camille gerne sporløst i en sejlsports-undervandsvulkan-ulykke.
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
13.06.2008
Produktions Selskab
Nimbus Film
Spilletid
95 Minutter
Genre
Thriller
Undertekster
Dansk, Norsk, Svensk