Livsens Ondskab: Hele serien (5-disc)

75,00 kr.

Livsens Ondskab (1972)

TV Serie i 5 afsnit vist på Danmarks radio

Instruktør: Palle Skibelund

Handling: Året er 1972, og Danmarks Radio lancerer den hidtil største tv-satsning, serien Livsens Ondskab. Serien bygger på Gustav Wieds klassiske romaner "Livsens Ondskab" og "Knagsted".
     Handlingen udspiller sig i den typiske danske provinsby Gammelkøbing - en by befolket af en række sære og skæve eksistenser. Hvem husker f.eks. ikke Thummelumsen, spillet af Keld Markuslund? Eller hvad med toldkontrollør Knagsted (Carl Ottosen), overlærer Clausen (Ebbe Rode) og de uhæmmet frådsende møder i Ædedolkenes klub?
     Glæd dig til at se eller gense denne klassiske milepæl i den danske tv-historie. En serie der gav startskuddet til senere serier som f.eks. Matador


Afsnit 1:
Det er sommer i Gammelkøbing. Vi møder den sære Manuel "Thummelumsen" Thomsen, den noget beske toldkontrollør Knagsted og resten af det karakteristiske persongalleri.

Afsnit 2:
Thummelumsen får besøg af sin forbundsfælle Mortensen og af den hengivne Wulfdine. Knagsted fortsætter sin næstekærlige indsats over for konsul Mørch.

Afsnit 3:
Thummelumsen besøger den eftertragtede slægtsgård. Toldkontrollør Knagsted besøger den ensomme konsul Mørch. Begge besøg betaler sig, og det tales der meget om i Gammelkøbing.

Afsnit 4:
Både Thummelumsen og toldkontrollør Knagsted finder sig en kvinde, som de kan invitere til ballet i Borgerforeningen. Her møder man også selveste Greven.

Afsnit 5:
I Gammelkøbing er vinteren ved at være slut, og i foråret tager toldkontrollør Knagsted og overlærer Clausen på en udflugt, der ikke er den rene idyl.


Medvirkende:

    Carl Ottosen som Knagsted , Keld Markuslund som Thummelumsen , Inger Bagger som Karen Thomsen , Elith Pio som Konsul Mørch , Ove Verner Hansen som Kæmner Lassen , Mimi Fønss som Fru Lassen , Erik Paaske som Hr. Heilbunth , Kirsten Rolffes som Fru Heilbunth , Ebbe Rode som Lærer Clausen , Poul Bundgaard som Eriksen , Rita Angela som Fru Oppermann , Svend Johansen som Pastor Engelhart , Jørgen Kiil som Hotelejer Hansen , Hardy Rafn som Handelsrejsende , Ole Larsen som Karl , Eddie Karnil som Kusk , Henning Moritzen som Fortæller , Jytte Abildstrøm som Borgmesterinden , Karen Berg som Arrig kone , Arthur Jensen som Mortensen , Torben Jensen som Niels-Peter , Bertel Lauring som Kreaturhandleren , Ulla Lock som Fru Frandsen , Miskow Makwarth som 1. lirekassemand , Gunnar Strømvad som 2. lirekassemand , Kirsten Søberg som Kvinde , Annemette Svendsen som Fru Heimann , Karen Wegener som Wulfdine , Ole Wisborg som Propr. Heimann ,
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager