Linda P: Rommen er en tøjte (Brugt)

15,00 kr.

Rommen er en tøjte (2010)

I Linda P’s første egentlige one-man show møder vi hende, som vi alle kender, men ikke tidligere har mødt, nemlig Linda P selv.

”Rommen er en tøjte” er spækket med skarp stand-up fra Lindas fortid, nutid og fremtid, historier fra undergrunden og det pragtfulde Sydhavnen. Vi får historien om, hvordan det naturligvis altid er alkoholens skyld, når man fucker up - ikke ens egen.

Ud over mødet med stand-up'ens førstekvinde vil man kunne gense proletartøsen Christel (Krystal hvis hun selv skal sige det), som i satireserien ”Wulffs Magasin” fik overbevist os alle sammen om, at selv Dronningen iført glatbarberet frikadelle og lipgloss i hele krydderen gir blæs til Mærsk.

Og vi får mere ... vi skal selvfølgelig ikke være foruden ”Vild med talent”s egen alkoholiske praktikant Ditte med den permanente forkølelse, der ikke magter noget som helst i hele verden.

Skal du se om Ditte er nået til et stadie hvor hun maaaagter lidt mere, og vil du opleve et grin uden stop fra Danmarks stand-up dronning nr. 1, så oplev Linda P’s første stand-up show på en velproduceret lækker dvd-udgivelse, optaget foran et veloplagt publikum på Nørrebro Teater.

Antal
1
Lagerinformation: 4064
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
FBI
Spilletid
98 Minutter
Genre
Stand-up, Komedie, Satire
Undertekster
Ingen