Dansk Tale

Klokkeblomst - og Piratfeen (Brugt)

15,00 kr.

Tinker Bell and the pirate fairy (2014)

Handling: Fra Peter Pans verden kommer nu Klokkeblomst og piratfeen, et helt nyt eventyr om Zarina, en kvik og ambitiøs støvtalentfe, som bliver lidt for fascineret af blåt festøv og dets uendelige muligheder. Da Zarinas vilde ideer skaber problemer, flygter hun fra Drømmehaven og slår sig sammen med piraterne fra Dødningeklippen, som gør hende til kaptajn på deres skib. Klokkeblomst og vennerne tager derfor ud på et storslået eventyr for at finde Zarina, og sammen tage kampen op mod piraterne og deres leder James, som en dag bliver kendt som Kaptajn Klo! Klokkeblomst og piratfeen er fuld af humor, magi og underholdning.

Antal
1
Lagerinformation: b6
Tilføj til kurv

Dette er den 5 i rækken af film om klokkeblomst og de andre feer. Den 4 film overrakse ved at være den hidtil bedste i serien, og 5'eren gør det igen. Er den ikke bedre end 4'eren så ihvertfald på højde med.

Denne 5. films force er at den kommer nærmere en sammenkædning mellem fe verdenen og det oprindelige Peter Pan film. Vi møder både en ung Kaptajn Klo, Smisk, og en masse andre pirater. Faktisk kommer krokodillen også tilverden i denne film i en lille nuttet baby version.
Det er en RIGTIG flot og farvestrålende film, men en god historie. Støvtalentfeen Zarina leger med forbudt tryllestøvske, og da hendes "leder" bliver gal, vælger hun at stikke af fra drømmehaven. Da hun vender tilbage til drømmehaven for at stjæle det særlige blå tryllestøv et år senere, er hun blevet piratfe. Det blå tryllestøv skal hun bruge til at lave sit eget tryllestøvstræ i piratverdenen. Vores fee veninder tager selvfølgelig efter hende for at få det blå tryllestøv tilbage. Her bruger Zarina noget specielt tryllestøv der bytter om på feernes evner. Nu skal Klokke og de andre feer finde ud af hvad der foregår i piratverdenen, og snart må de hjælpe Zarina der kommer i knibe.

Lyd og billede:
Ligesom den forrige klokkeblomst film, er denne superflot at se på.

Ekstramateriale:
Det bliver til kortfilmen "Vilde i varmen", som er et af de helt nye mickey mouse kortfilm i en meget anderledes stil.

Konklusion:
Igen, overraskende stigende kvalitet i disse Klokkeblomst film..