Dansk Tale

Klokkeblomst - og den forsvundne skat (Brugt)

15,00 kr.

Tinker Bell and the lost treasure (2009)

Handling: Lad dig fortrylle når verdens mest elskede fe vender tilbage i en helt ny film!

Det er efterår i Drømmehaven og alle feerne forbereder Efterårsfesten, hvor de ved hjælp af fuldmånen og den magiske månesten skal fremstille tryllestøv - kilden til deres magi. Men et uheld gør at Klokkeblomst bringer hele Drømme-haven i fare og hun må tage på en hemmelig rejse for at gøre det godt igen.
På rejsen får hun uventet hjælp af Tristan og ildfluen Blus. Sammen trodser de alle farer og Klokkeblomst fi nder til sidst den allerstørste skat, nemlig rigtigt venskab.
Klokkeblomst og den forsvundne skat er et vidunderligt eventyr fuld af magi, venskab, humor og spænding for hele familien!

Antal
1
Lagerinformation: 214
Tilføj til kurv

Filmen:
Så er anden film i den nye serie om disney feerne på gaden.
I klokkeblomst og den forsvundne skat, får Klokkeblomst den meget ærefulde opgave at lave årets efterårs scepter..
Scepteret skal bære den meget skøbelige månesten, og på en bestemt nat vil månens lys skinne igennem den og danne det sjældne blå tryllestøv.

Klokkeblomst får hjælp fra hendes gode ven, og måske kærreste, Tristan. Men da Klokke let bliver hidsig, bliver de to hurtigt uvenner. Efter et skænderi kommer Klokke til at ødelægge månestenen, og uden den er fedalen fortabt. Klokkeblomst drager uden andres viden afsted til Ønskeøen, for der siger legenden at der findes et tryllespejl, med et ønske tilbage -med det vil hun kunne få månestenen tilbage.
Undervejs møder hun ildfluen Flunke. De bliver rigtig gode venner, men igen rammes af Klokke af hendes eget temperament, og hun kommer til at brænde hendes ønske af på noget helt andet. Nu står hun så helt uden chancer for at få månestenen tilbage......

Lyd og billede:
Som på den første af disse film er billede superflot, og animationerne er er også rigtig flotte.
Lyden er også helt som den skal være..

Ekstramateriale:
Det bliver til følgende (på både blu-ray og DVD udgaverne)
-Bonus-kortfilm:, "I den magiske Drømmehave". Lille ekstra film om feerne drømmehave. Meget simplere animation.
-Bag kulisserne: "Drømmehaven kommer til Disney World". Viser hvordan drømmehaven blev genskabt i Disney World.
-Scener du ikke så. "Bommerter", som man kender det fra rulleteksterne i pixar film. Nogle er sjove, andre mere ligegyldige.
-Slettede scener med introduktion af instruktør Klay Hall og producent Sean Lurie
-Musikvideo "The Gift Of A Friend"

Konklusion:
Filmen er helt på niveau med den første film. Historien er god, animatiorne er flotte, og der skabes en troværdig verden befolket af feer.
Igen får vi også en trailer for den næste film i rækken, som vi må forvente i 2010. Men med standarden fra de 2 første film gør det ikke noget at der er flere på vej.